Koleksiyon yapma imkanınız olsa neyin koleksiyonunu yapardınız?

1 tane formayı çevçeve yapıp asmayı düşünüyorum ancak formayı seçemiyorum

100. Yıl formasını yapabilirim aslında ama bilemiyorum.

Eki Görüntüle 99902

Net bu hocam ya.

Aslında evet, daha küçük çaplı şeyleri kastetmiştim ama herkes gönlünden geçeni yazsın tabii. Yoksa ben de malikane koleksiyonum olsun isterdim yani.

Koleksiyon hiçbir zaman yapmadım ama yapma imkanım olsaydı kesinlikle araba koleksiyonu yapardım. Her gün farklı arabaya binmek ya da hangi arabayla gezsem diye düşünmek iyi olurdu.

Koleksiyon hiçbir zaman yapmadım ama yapma imkanım olsaydı kesinlikle araba koleksiyonu yapardım. Her gün farklı arabaya binmek ya da hangi arabayla gezsem diye düşünmek iyi olurdu.

E tabii. Kim istemez? Hafta sonu coupé/cabriolet. Hafta içleri sedanlar, SUVler oh.

Kutulu Xbox 360 forza 1 serisini aldım ve forza motorsport 4 serisi aldım diğer serilerini alıp koleksiyonu tamamlıyacağım.

Birkaç dakika kafa yordum ama koleksiyonunu yapacak kadar sevdiğim herhangi bir şey olmadığını fark ettim. İlla yapmak zorunda olsam sanat eseri(kitap, resim, müzik vb.), oyun veya maket hayvan koleksiyonu yapardım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…