O tir benim kuzende vardi her seferinde calmaya yelteniyordum annem kiziyordu :D
Hak veririm gerçekten güzel oyuncaktı. Arada düşünüyorum dorsesini söküp başka bir şeye boyasam mı diye. Günümüz oyuncaklarına bin basar.

Bunların Avrupa burunlularından vardı bende de...
Detayını hatırlamıyorum. Türkiyeye Avrupa tır modeli olanları göndermiş olabilirler.

Ben hala ayasofyalı lirayı bulamadım hocam :(
Benim peder fatura yatırırken bankamatik dünya kadar bozuk para vermiş. Abartmıyorum 50yi aşkın tertemiz yeni açılmış var bende.

The Game CD'sini Ankara Kızılay'da olan Hayri Müzik mağazasından, Sheer Heart Attack CD'sini Hepsiburada'da Pal satıcısından, Greatest Hits III CD'sini 2. el bir arkadaşımdan aldım.
İmkanım olsa bende eski beyblade bakuten shoot serisini toplamak istiyorum. Fakat üretimleri duralı yıllar oluyor. 2000 serisinin animesi. Rei,max,takao ve rai tabi bunların birde beybladeleri var. Özellikle Black dranzer için can alır can veririm.

Çakmak
Telefon
Diğer ülkelerin paraları
Gamepad

BP Tırı bende var ilgilenen varsa :D Plak kolleksiyonum var onun haricinde bir de mermi kolleksiyonum var yurtdışında gittiğim ülkelere ait veya yurt dışından bulabildiğim Türkiye'de bulunmayan.
Küçükken BP tırını ve o benzin istasyonlarını o kadar çok isterdim ki, hala da isterim yani :D

Bir zamanlar Shell'in benzin alanlara hediye vermis oldugu Ferrari arabalari. Daha fazlasi vardi da tasinirken zarar gordu, cope attim mecburen. En soldaki alakasiz :D

Eki Görüntüle 57324
Çocukken bunlardan bitanesi için babamla shell istasyonlarını dolaşmıştık akşam akşam benzin almayana vermiyolardı ama ben çok ısrar edince oradaki çalışan kırmamıştı beni :D

Ne koleksiyonu yaptığıma gelirsek şu an gamepad koleksiyonu yapıyorum. Yeni bir eve taşındığım zaman duvarıma asmayı planlıyorum. Yanına birkaç tane kendi tasarladığım hotswap klavye ile beraber.

Ne koleksiyonu yaptığıma gelirsek şu an gamepad koleksiyonu yapıyorum.
Hocam sizce hangi gamepad modellerinin koleksiyonu yapılmalı? Bende Galatasaraylı ve Beşiktaşlı PS2, siyah, mavi ve kırmızı PS3, kırmızı, yeşil kamuflajlı, mavi kamuflajlı, siyah ve beyas PS4 kolu var XBOX kolu da alıp daha fazla genişletmek istiyorum kütüphaneyi.

Hocam sizce hangi gamepad modellerinin koleksiyonu yapılmalı? Bende Galatasaraylı ve Beşiktaşlı PS2, siyah, mavi ve kırmızı PS3, kırmızı, yeşil kamuflajlı, mavi kamuflajlı, siyah ve beyas PS4 kolu var XBOX kolu da alıp daha fazla genişletmek istiyorum kütüphaneyi.
Ben Xbox kolları ile koleksiyon yapıyorum. Bir yandan da aslında almaya değer biri ne alsam dediği zaman önerebileceğim modelleri topluyorum.