Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2012'de Nickelodeon ve Minika GO'da çıkan Blazing Teens 3 animesi ile birlikte yo-yo serüvenim başladı. O dönemden beri yo-yo takıntım vardır ve oynamayı severim. Şu an bende olan çoğu yoyoların artık satışı olmadığı için antika olarak satabilirim aslında ama onları seviyorum. Zorda olmadığım sürece satmam
Mesela bu yo-yonun fiyatı 20.000 TL'den başlıyor fakat satışı yok satmak istersem daha pahalıya satabilirim.
Eski evimde SF15-T, SF16-H, SF70-H, SF71-H, SF-90, SF-1000, SF-21, F1-75 olmak üzere 2015'ten 2022'ye kadar üretilmiş tüm Ferrari F1 araçlarının modelleri vardı.
Para koleksiyonum var. Elimdeki en eski para 1978'den kalmış muhtemel Çin parası. Dedeminde böyle bir koleksiyonu vardı oradan almıştım. Onun haricinde saat ve tespih koleksiyonlarında var saklıyorum geçenlerde bir mezattan yeni bir tespih daha kattım koleksiyona ateş kehribalarinin yanına koydum.