Burak Birinci Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 1.080 Yer Dubai 11 Kasım 2024 #71 Aslaire dedi: Magic the Gathering kartları Genişletmek için tıkla... Yüzüklerin Efendisi versiyonu nasıl? Geçenlerde bir arkadaşım Pokemon olanı toplarken bakıyordum.
Aslaire dedi: Magic the Gathering kartları Genişletmek için tıkla... Yüzüklerin Efendisi versiyonu nasıl? Geçenlerde bir arkadaşım Pokemon olanı toplarken bakıyordum.
Aslaire Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 369 Makaleler 4 Çözümler 6 Beğeniler 556 Yer Elvandar, Midkemia 11 Kasım 2024 #72 Burak Birinci dedi: Yüzüklerin Efendisi versiyonu nasıl? Geçenlerde bir arkadaşım Pokemon olanı toplarken bakıyordum. Genişletmek için tıkla... Kendimi bildim bileli konsept kartlarından uzak durmuşumdur hocam. Elime iki üç Stranger Things kartı geçti, kitap ayracı olarak kullanıyorum. Seriye aşina iseniz alınabilir, Türkiye'de uyguna bulunur mu bilemiyorum ama.
Burak Birinci dedi: Yüzüklerin Efendisi versiyonu nasıl? Geçenlerde bir arkadaşım Pokemon olanı toplarken bakıyordum. Genişletmek için tıkla... Kendimi bildim bileli konsept kartlarından uzak durmuşumdur hocam. Elime iki üç Stranger Things kartı geçti, kitap ayracı olarak kullanıyorum. Seriye aşina iseniz alınabilir, Türkiye'de uyguna bulunur mu bilemiyorum ama.