• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Koleksiyonunu yaptığınız veya yapmayı düşündüğünüz herhangi bir şey var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Şu an resim yok telefonu değiştim ama PSP ful serileri var vita hiç açılmamış kutu var sıfır. Nintendo da OLED serisi ve 3DS ll var.
3DS LL özel versiyonu mu?

PSP'nin webcam'i var mı?

Bende de 2DS var kutulu. DS falan da var tabii.

Merhaba, ilginizi çeken ve ben bunun koleksiyonunu yapıyorum/yapacağım dediğiniz hangi şeyler var?
Ben bir ara Orijinal Zippo çakmaklarımı biriktiriyordum ancak annem ve babam gazabına uğradım

Ya Harry Potter ya da Berserk koleksyonu yapmayı düşünüyorum ama şimdilik öğrenciyim.

Hot Wheels koleksiyonu yapıyorum bu aralar.
Ve oyun koleksiyonu yapıyordum. (PSP, Nintendo vb.)

Pringles koleksiyonu yapmak istiyorum. Yurtdışındakiler de dahil.

Müzik CDsi koleksiyonu fakat araya araştıra değil, girdiğim sahafta bakıp beğenip alarak.

Şu anda bu halde, daha çok baştayım ama ayda bir iki ayda bir toplaya yoplaya büyüteceğim. Özellikle Massive Attack'ın bütün CDlerini (hiç olmazsa bir Mezzanine) bulmak istiyorum.

Dijital olarak oyun koleksiyonu yapıyorum. Özellikle Steam'de kütüphane kurmak hoşuma gidiyor. Bunun dışında bir de küçüklüğümden gelen metal araba koleksiyonum var. Futbolcu kartları koleksiyonum var.
Ahah mantıklı bir cevap kimseden beklemezdim. Bende taktiksel fps oyunlarını almayı ve kütüphanemde tutmayı seviyorum. mümkünse steam'de sizi eklemek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…