En sevdiğiniz çiğ köfte markası

• Komagene

Oy: 21 75,0%
  • Oses

Oy: 7 25,0%

• Oy verenlerin toplamı
    28
Kesinlikle komagene 1.6kg çiğ köfteyi 400 civarına denk getirmiştim çok uygun. Sürekli de kampanya yapıyor.

Bende 350 TL verdim. 22 sıkım var. Ama yanına bayağı bir bol malzemesini de koydu. Yani Oses'de mesela çeşit fazla yok ama komagene de bayağı bir çeşit var. Ultra Mega Dürüm diye bir şey var adam içine bayağı bir şey koyuyor. Yani içinde bir ben eksiğim.

Aga benim mi ağız tadım yok? Ben mi tatları ayırt edemiyorum? Bana genel olarak hepsi aynı geliyor. Tercihim Komagene'den yana olurdu ama dediğim gibi bana fark etmiyor valla. Yeterki çiğ köfte olsun.

Bende 350 TL verdim. 22 sıkım var. Ama yanına bayağı bir bol malzemesini de koydu. Yani Oses'de mesela çeşit fazla yok ama komagene de bayağı bir çeşit var. Ultra Mega Dürüm diye bir şey var adam içine bayağı bir şey koyuyor. Yani içinde bir ben eksiğim.

Kendi uygulamasında 3 mega dürüm al 2 öde kampanyası var gel al için. Ben ondan alıyorum bana da @Caner Uncu söyledi. Her birini farklı farklı malzemelendiriyorum her seferinde ve yeni fark ettim ki köz biberle çiğ köfte çok iyi oluyormuş.