0.6'nın altına inince kombinin durması lazım o seviyeye gelince kaloriferler yanmayacaktır.
Kapatır kendini muhtemelen o vanayı pense ile döndürmeye çalış, 1.5 önermişler dediği gibi. Mavi plastiği aşağı çekerek çıkarabilirsin, sonra pense kullanırsın.
Arkadaşlar kombini vanası budur. Sağa ve sola dönmüyor.
Eki Görüntüle 126252
Bir iki kere döndürdüm eskiden ama artık dönmüyor hiç. İnternette araştırdım, herkes zor döndürüyormuş. Birde açık mı kapalı mı bilmiyorum yani. Üzerinde yazmıyor bir şey.
Bir iki kere döndürdüm eskiden ama artık dönmüyor hiç. İnternette araştırdım, herkes zor döndürüyormuş. Bir de açık mı kapalı mı bilmiyorum yani. Üzerinde yazmıyor bir şey.
Hocam net gitti, pardon.Hocam komple resmini çeker misiniz kombinin altını.
Hocam teşekküre ettim sorduğunuz için. Adam bulamadım ben, yarın çağıracağım. Çağırmadan önce bir penseyle denerim hafifçe. Dönerse çağırmam. Şimdi evde pense yok, ondan yapmadım.Hocam kombi tamircisi bir arkadaşıma sordum o vanalardan herkes şikayetciymiş. Herkes değiştiriyormuş. İsterseniz markanın yetkili servisinden bir destek alın.
Hocam teşekküre ettim sorduğunuz için. Adam bulamadım ben, yarın çağıracağım. Çağırmadan önce bir penseyle denerim hafifçe. Dönerse çağırmam. Şimdi evde pense yok, ondan yapmadım.