Sinir komsusu dememis ki komsu demis. Apartmandaki 1. kat ile 2. kat arasindaki iliski gibi. Ayrica Suriye ve Irak da Arap yarimadasinda bulunan ulkeler yani teknik olarak sinir komsusu oluyoruz. Ben de hepsini ayni cati altinda degerlendirdigim icin oyle yazdim. Yanlis bir sey yok burada.
Dostum, Suriye ve Irak Arap Yarımadası'nda değil; bu bir. İkincisi, Arap Yarımadası'ndaki devletler zengin devletler. Bu devletlerle, İsrail'in ve emperyalist devletlerin Ortadoğu'da güçlü olmadığı bir durumda iyi anlaşmalar yapılabilir.
Dostum, Suriye ve Irak Arap Yarımadası'nda değil; bu bir. İkincisi, Arap Yarımadası'ndaki devletler zengin devletler. Bu devletlerle, İsrail'in ve emperyalist devletlerin Ortadoğu'da güçlü olmadığı bir durumda iyi anlaşmalar yapılabilir.
Şahsen ben ırkçı değilim. Hayatımda bir sürü milletten insan gördüm. Arap, Ermeni, Azeri vs. Ve hepsinin arasından cana yakın insanlar gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz?
Türk'leri seven Ermeni'ler de var. Avrupa'da bir Ermeni arkadaşım olmuştu. Çok cana yakın Türk gibi biriydi. Ailesi ile de tanıştım ve onların da Türk'lerle sıkıntısı yoktu.
Türkleri seven Ermeniler bayağı bir azınlık gibi, Yunanlarda ise daha çok hükümetler sorunu gibi. 2 kere Yunan arkadaşım olmuştu gayet cana yakın insanlar denebilir ama Ermeniler özellikle Ermenistan sınırları içerisinde tam bir Türk düşmanına dönüyorlar.
Şahsen ben ırkçı değilim. Hayatımda bir sürü milletten insan gördüm. Arap, ermeni, azeri vs. ve hepsinin arasından cana yakın insanlar gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz?