Sinir komsusu dememis ki komsu demis. Apartmandaki 1. kat ile 2. kat arasindaki iliski gibi. Ayrica Suriye ve Irak da Arap yarimadasinda bulunan ulkeler yani teknik olarak sinir komsusu oluyoruz. Ben de hepsini ayni cati altinda degerlendirdigim icin oyle yazdim. Yanlis bir sey yok burada.
Dostum, Suriye ve Irak Arap Yarımadası'nda değil; bu bir. İkincisi, Arap Yarımadası'ndaki devletler zengin devletler. Bu devletlerle, İsrail'in ve emperyalist devletlerin Ortadoğu'da güçlü olmadığı bir durumda iyi anlaşmalar yapılabilir.

Ermenistan konusunda düşüncelerim değişmez, orada bizi halkta sevmiyor biz de onları sevmiyoruz.

Türk'leri seven Ermeni'ler de var. Avrupa'da bir Ermeni arkadaşım olmuştu. Çok cana yakın Türk gibi biriydi. Ailesi ile de tanıştım ve onların da Türk'lerle sıkıntısı yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben ırkçı değilim. Hayatımda bir sürü milletten insan gördüm. Arap, ermeni, azeri vs. ve hepsinin arasından cana yakın insanlar gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz?

Azerilerde bir ego var nedense bizde şöyle böyle ama alım gücü olarak bizden bile gerideler neden böyle.