Detaylar
Kim cevapladı?Zabıtayı aramanız yeterli.
İtachi Uchiha
Yetkin
Şaka bir yana uyarmayı deneyebilirsiniz.
Bundan 2 sene önce rahmetlik babaannemlerin üst katında vardı böyle bir eleman. Gittim osuruk kokulu sprey aldım kapısının altından boşalttım bütün şişeyi. Bir daha ses falan olmadı.Yok arkadaş kimsenin başına böyle bir şey dert olmasın. Tam uykuya dalacağım alttan başlıyorlar sanki yatmamı bekliyorlar. Bunun için bir sinyal kesici falan alamaz mıyım? Veya farklı bir şey öneriniz var mıdır?
Dreamshox
Yetkin
Laftan anlayan insanlar olsaydı ilk gittiğimde biterdi konu.
saatlerin olduğu yerin anahtarı olsa mutlaka yapardın.Bina içi elektrik saatlerinin olduğu yerde kamera yoksa 3 kablodan birini yerinden çıkarın.
Başka bir komşumuz aynı şekilde olaylık oldu inanın sorun çözülmek yerine daha kötüye gitti. Biri diğerini dövdürünce taşınıp gittiler.Gece yarısına kadar belli bir düzeyde ses çıkartma hakkı var herkesin ama o düzeyin resmiyette ki durumunu bilmiyorum. Araştırıp ona göre polise şikayet edebilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dreamshox
Yetkin
Alın elinize sopa basın evini kapısına sertçe vurup "hey pislik ne yaptığının farkında mısın uyumaya çalışıyorum" diyerek uyarabilirsiniz. Olmazsa b planına geçin.![]()
Amerikan dublaj şeklinde söylemem şart mı? Biraz eksik olmuş cümle bolca ” … “ lazım.