Yer
ALANYA
Geçen biletini aylar öncesinden aldığım bir konsere gittim. Kapıya geldiğimde güvenlik/görevliler, "içeri girmek için kapıda 1.300 TL'lik alkollü içecek fişi almanız zorunlu, yoksa içeri giremezsiniz" dediler.

Bileti alırken böyle bir şart yoktu, "ben zaten bilet paramı ödedim, neden zorla kullanmadığım bir şey aldırıyorsunuz?" diye itiraz etsem de "kural böyle, işine gelirse" tarzı bir cevap aldım. Konseri kaçırmamak için mecburen ödedim ama bu durum resmen dayatma gibi geldi.

Son düzenleme:
Geçen gün biletini aylar öncesinden aldığım bir konsere gittim. Kapıya geldiğimde güvenlik/görevliler, "içeri girmek için kapıda 1.300 TL'lik alkollü içecek fişi almanız zorunlu, yoksa içeri giremezsiniz" dediler.

Bileti alırken böyle bir şart yoktu, "ben zaten bilet paramı ödedim, neden zorla kullanmadığım bir şey aldırıyorsunuz?" diye itiraz etsem de "kural böyle, işine gelirse" tarzı bir cevap aldım. Konseri kaçırmamak için mecburen ödedim ama bu durum resmen dayatma gibi geldi.

Hayır yasal değildir adı üstünde (zorla) olan bir şey hiçbir zaman yasal değildir.

Eğer bilet alırken açıklama veya sözleşme kısmında yazmıyorsa yasal değil. Düpedüz dolandırıcılık bu, 1.300 TL'ye alkollü içecek fişi mi olur arkadaş?

Konser bileti mi aldık yoksa mekana ortak mı olduk belli değil. 1.300 TL'ye içecek fişi zorunluluğu nedir sanatçıyı dinlemeye değil, mekanın yıllık ciro hedefini tutturmaya gidiyoruz sanırım.

Ben zaten alkol kullanmıyorum o fişle herhalde bütün gece mekana gelenlere hayrına soda limon ısmarlayıp alkolsüz kokteyl gurmesi olarak takılmamı bekliyorlar.

Konser bileti mi aldık yoksa mekana ortak mı olduk belli değil. 1.300 TL'ye içecek fişi zorunluluğu nedir sanatçıyı dinlemeye değil, mekanın yıllık ciro hedefini tutturmaya gidiyoruz sanırım.

Ben zaten alkol kullanmıyorum o fişle herhalde bütün gece mekana gelenlere hayrına soda limon ısmarlayıp alkolsüz kokteyl gurmesi olarak takılmamı bekliyorlar.

Hocam hangi mekan? İsmini yazın, yanlışlıkla gitmeyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimin konserine gittiğini de yaz ki millet gitmesin bir daha o kişinin konserine.

Adam dolandırmış sizi yasal mı diye soruyorsunuz.

Kimin konserine gittiğini de yaz ki millet gitmesin bir daha o kişinin konserine.

Adam dolandırmış sizi yasal mı diye soruyorsunuz.

Şehinşah konserine gitmiştim. Bugün Şehinşah dinlerken aklıma geldi “ben o gün neden 1.300 TL ödemiştim alkol için acaba” diye düşündüm.

Ama direk sanatçı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ya.

Sadece ben yaşamamış anlaşılan :)

Dosya Ekleri

• IMG_4600.webp
    IMG_4600.webp
    385,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme: