Konsol vs PC

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 500
  • Etiketler Etiketler
    konsol

Hangisi

• Konsol

• PC

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Evet ama arada bir oyun oynayan biri için konsol çok daha mantıklı. Zaten ayda 1-2 oyun bitiren de hayatsız falan olmalı ki onlar için de PC çok mantıklı.

Biraz ofansif bir yorum. Örneğin Hellblade: Senua's Sacrifice 8 saat süren bir oyun bunun yanında Elden Ring DLC'sini oynasan toplam 40 saati bile bulmuyor. Günde 1.30 saat falan ediyor. Bunun hayatsızlık ile alakası ne ? Zaten çoğu AAA oyun 20-40 saat arasında bitiriliyor yani öyle ekstrem sürelerde oynamanıza bile gerek yok. Bunun dışında oyun oynamasanız dahi abonelik parası ödemeniz gerektiğini de düşünmek lazım.

FPS oyunları oynamasam konsol seçerim. 5-10 yıl termal macun yenilemeden dayanmaları da çabaları. Bilgisayarda 1-2 yıl macun yenilemeyince sıcaklık değerlerine bağlı olarak droplar filan yaşatabiliyor. Tabii bir de driver stabilliği var. Sürekli güncel kalmak zorundayız, geride kalınca bazı programlar problemler yaşatıyor filan. Tabii her gelen driver de doğru çıkmıyor.

Oyun fiyatları filan hikaye. Yılda 4-5 kere indirim oluyor. Süre aralığında oyunlar yine alınabilir ki Türkiyedeyiz. Öyle indirimsiz fiyatı herkes ödemiyor.

Ben yine de çeşitlilik fazla diye PC seçerim ama 1-2 oyunla kısıtlı kalacaksam konsol seçerim.

Konsolun stabilitesini ve konforunu mu yoksa PC'nin mod seçenekleri ve yama desteğini mi tercih edersiniz?
Benim planım var böyle ama absürd olabilir. Mesafeleri de çok ciddiye almayın .

Evet 3-B'den Arif'in hayali;

Son düzenleme:
Konsol almamış, almayacak birisi olarak şuanda konsol da mantıklı. PC' de benim OLED monitörüm yok ama her evde iyi bir TV var. Ayrıca eskisi gibi PC fiyat performans değil artık. Görüntüyü PC kadar güçlü renderlamasa da sonuçta görüntü 4K. PC'de 4K oynamak gerçekten zor. Ancak PC'de 1500TL lik oyunu 60 TL'ye alabiliyorsun gamefix gibi sitelerden. Sırf oyun fiyatlarından dolayı yine de PC. Korsan kullanmadan da PC'de oynanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…