<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable"
[class]="expanded1010423 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/sosyal/goto/post?id=1010423"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1010423">isimyok08 dedi:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent">
Merhaba arkadaşlar. Miyobum, yaklaşık 5 aydır lens kullanıyorum. 5 aydır Acuvue Oasays kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Çevremdekiler ilk 3 ay alışma sürecidir vb. dediler kullanmaya devam ettim. Fakat lens yeni olsa dahi 3 4 gün sonra gözümde batma yapıyor. Farklı bir lense geçeceğim. Önerileriniz nelerdir? Biofinity ve Air Optix düşünüyorum.<br />
<br />
Ek olarak: Lens çapım 8.6. Oasys'in 8.6 çapında lensi olmadığı için 8.4 kullanıyorum. Lens aldığım optikçi sıkıntı olmaz demişti. Bu sefer 8.6 çapı olan bir lens alacağım.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded1010423: true})" role="button"
tabindex="0">
<a>Genişletmek için tıkla...</a>
</div>
</div>
</blockquote>
<br />
Acuvue Oasays dediginiz zattiri zort lenstir hocam, inanilmaz dandik. 4 kutu aldim elimde patladi hala duruyor hic acilmadi <amp-img src="https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png" class="smilie smilie--emoji" width="22" height="22" alt=":D" title="Big grin :D" data-smilie="8"data-shortname=":D"></amp-img><br />
<br />
Ben biofinity kullanıyorum BC= 8.6 DIA=14.0<br />
Acuvue Oasays e gore cok daha buyuk lens ve goze gercekten tam oturuyor, ilk 2-3 hafta gozumde oldugunu unutuyorum resmen o kadar hissettirmiyor ama 4. hafta artik batmalar yapmaya basliyor. Bir kutu tam 3 ay gidiyor yani anlayacaginiz.<br />
<br />
Ha tabi bunun da bi bedeli var Acuvue Oasays e gore daha pahali, ancak alacaginizda 2-3 kutu falan alin aldiginiz gozlukcu indirim yapabilir o zaman.</div>