Kontakt Lens Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan isimyok08
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 155
  • Etiketler Etiketler
    lens
Merhaba arkadaşlar. Miyobum, yaklaşık 5 aydır lens kullanıyorum. 5 aydır Acuvue Oasays kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Çevremdekiler ilk 3 ay alışma sürecidir vb. dediler kullanmaya devam ettim. Fakat lens yeni olsa dahi 3 4 gün sonra gözümde batma yapıyor. Farklı bir lense geçeceğim. Önerileriniz nelerdir? Biofinity ve Air Optix düşünüyorum.

Ek olarak: Lens çapım 8.6. Oasys'in 8.6 çapında lensi olmadığı için 8.4 kullanıyorum. Lens aldığım optikçi sıkıntı olmaz demişti. Bu sefer 8.6 çapı olan bir lens alacağım.

Acuvue Oasays dediginiz zattiri zort lenstir hocam, inanilmaz dandik. 4 kutu aldim elimde patladi hala duruyor hic acilmadi

Ben biofinity kullanıyorum BC= 8.6 DIA=14.0
Acuvue Oasays e gore cok daha buyuk lens ve goze gercekten tam oturuyor, ilk 2-3 hafta gozumde oldugunu unutuyorum resmen o kadar hissettirmiyor ama 4. hafta artik batmalar yapmaya basliyor. Bir kutu tam 3 ay gidiyor yani anlayacaginiz.

Ha tabi bunun da bi bedeli var Acuvue Oasays e gore daha pahali, ancak alacaginizda 2-3 kutu falan alin aldiginiz gozlukcu indirim yapabilir o zaman.

Acuvue oasys astigmat dahil olanını 3 yıldır kullanırım, hiçbir sorun yaşamadım. İlginç geldi.

Bausch + Lomb markasına da göz atabilirsiniz. 6 yıldır lens kullanan biri olarak herkese bu markayı tavsiye ettim, kullananlar da gayet memnun kaldı. Özellikle Biotrue ve ReNu solüsyonlar ile çok iyi bir kullanım sağlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…