Kontakt Lens Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan isimyok08
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 161
  • Etiketler Etiketler
    lens
<div class="bbWrapper">Merhaba arkadaşlar. Miyobum, yaklaşık 5 aydır lens kullanıyorum. 5 aydır Acuvue Oasays kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Çevremdekiler ilk 3 ay alışma sürecidir vb. dediler kullanmaya devam ettim. Fakat lens yeni olsa dahi 3 4 gün sonra gözümde batma yapıyor. Farklı bir lense geçeceğim. Önerileriniz nelerdir? Biofinity ve Air Optix düşünüyorum.<br /> <br /> Ek olarak: Lens çapım 8.6. Oasys&#039;in 8.6 çapında lensi olmadığı için 8.4 kullanıyorum. Lens aldığım optikçi sıkıntı olmaz demişti. Bu sefer 8.6 çapı olan bir lens alacağım.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded1010423 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/sosyal/goto/post?id=1010423" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1010423">isimyok08 dedi:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Merhaba arkadaşlar. Miyobum, yaklaşık 5 aydır lens kullanıyorum. 5 aydır Acuvue Oasays kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Çevremdekiler ilk 3 ay alışma sürecidir vb. dediler kullanmaya devam ettim. Fakat lens yeni olsa dahi 3 4 gün sonra gözümde batma yapıyor. Farklı bir lense geçeceğim. Önerileriniz nelerdir? Biofinity ve Air Optix düşünüyorum.<br /> <br /> Ek olarak: Lens çapım 8.6. Oasys&#039;in 8.6 çapında lensi olmadığı için 8.4 kullanıyorum. Lens aldığım optikçi sıkıntı olmaz demişti. Bu sefer 8.6 çapı olan bir lens alacağım. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded1010423: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> Acuvue Oasays dediginiz zattiri zort lenstir hocam, inanilmaz dandik. 4 kutu aldim elimde patladi hala duruyor hic acilmadi <amp-img src="https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png" class="smilie smilie--emoji" width="22" height="22" alt=":D" title="Big grin :D" data-smilie="8"data-shortname=":D"></amp-img><br /> <br /> Ben biofinity kullanıyorum BC= 8.6 DIA=14.0<br /> Acuvue Oasays e gore cok daha buyuk lens ve goze gercekten tam oturuyor, ilk 2-3 hafta gozumde oldugunu unutuyorum resmen o kadar hissettirmiyor ama 4. hafta artik batmalar yapmaya basliyor. Bir kutu tam 3 ay gidiyor yani anlayacaginiz.<br /> <br /> Ha tabi bunun da bi bedeli var Acuvue Oasays e gore daha pahali, ancak alacaginizda 2-3 kutu falan alin aldiginiz gozlukcu indirim yapabilir o zaman.</div>

<div class="bbWrapper">Acuvue oasys astigmat dahil olanını 3 yıldır kullanırım, hiçbir sorun yaşamadım. İlginç geldi.</div>

<div class="bbWrapper">Bausch + Lomb markasına da göz atabilirsiniz. 6 yıldır lens kullanan biri olarak herkese bu markayı tavsiye ettim, kullananlar da gayet memnun kaldı. Özellikle Biotrue ve ReNu solüsyonlar ile çok iyi bir kullanım sağlıyorlar.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded1012812 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/sosyal/goto/post?id=1012812" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1012812">isimyok08 dedi:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Biofinity alacağım gibi duruyor. Çok kişi önerdi. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded1012812: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> Son durum nedir?</div>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…