Merhaba arkadaşlar. Miyobum, yaklaşık 5 aydır lens kullanıyorum. 5 aydır Acuvue Oasays kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Çevremdekiler ilk 3 ay alışma sürecidir vb. dediler kullanmaya devam ettim. Fakat lens yeni olsa dahi 3 4 gün sonra gözümde batma yapıyor. Farklı bir lense geçeceğim. Önerileriniz nelerdir? Biofinity ve Air Optix düşünüyorum.

Ek olarak: Lens çapım 8.6. Oasys'in 8.6 çapında lensi olmadığı için 8.4 kullanıyorum. Lens aldığım optikçi sıkıntı olmaz demişti. Bu sefer 8.6 çapı olan bir lens alacağım.

Merhaba arkadaşlar. Miyobum, yaklaşık 5 aydır lens kullanıyorum. 5 aydır Acuvue Oasays kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Çevremdekiler ilk 3 ay alışma sürecidir vb. dediler kullanmaya devam ettim. Fakat lens yeni olsa dahi 3 4 gün sonra gözümde batma yapıyor. Farklı bir lense geçeceğim. Önerileriniz nelerdir? Biofinity ve Air Optix düşünüyorum.

Ek olarak: Lens çapım 8.6. Oasys'in 8.6 çapında lensi olmadığı için 8.4 kullanıyorum. Lens aldığım optikçi sıkıntı olmaz demişti. Bu sefer 8.6 çapı olan bir lens alacağım.

Acuvue Oasays dediginiz zattiri zort lenstir hocam, inanilmaz dandik. 4 kutu aldim elimde patladi hala duruyor hic acilmadi :D

Ben biofinity kullanıyorum BC= 8.6 DIA=14.0
Acuvue Oasays e gore cok daha buyuk lens ve goze gercekten tam oturuyor, ilk 2-3 hafta gozumde oldugunu unutuyorum resmen o kadar hissettirmiyor ama 4. hafta artik batmalar yapmaya basliyor. Bir kutu tam 3 ay gidiyor yani anlayacaginiz.

Ha tabi bunun da bi bedeli var Acuvue Oasays e gore daha pahali, ancak alacaginizda 2-3 kutu falan alin aldiginiz gozlukcu indirim yapabilir o zaman.