Arkadaşlar, Air Optix Hydraglide kullanıyorum, memnunum; bir sıkıntısını görmedim. Ama ilk lensim olduğu için farklı markaları da mı denesem diye düşünüyorum.

Ayrıca 1 ay dolmak üzere ve lensler hiç batma vs. yapmıyor gözümde olduğunu hissetmiyorum bile.

Son düzenleme:
Acuvue Oasys’i öneririm. Kutunun içinde toplam 3 çift lens var ve her çift maksimum 15 gün kullanılıyor. Yani bir kutu seni yaklaşık 1,5 ay idare eder.
Bu arada, lensini göz muayenesi sonucunda aldığın reçetedeki bilgilere göre seçtin değil mi?

Acuvue Oasys'i öneririm. Kutunun içinde toplam 3 çift lens var ve her çift maksimum 15 gün kullanılıyor. Yani bir kutu seni yaklaşık 1,5 ay idare eder.
Bu arada, lensini göz muayenesi sonucunda aldığın reçetedeki bilgilere göre seçtin değil mi?

These are rookie numbers. Biofinity ile bir çift ile rahat 3 ay çıkartıyorum. Sabah salaklığı yere düşürüp kaybettiğim lens olmazsa 1 kutu ile 1 yılı çıkartıyorum(arada lens takmadığım günler olduğu için). İkinci olarak Oasy piyasadaki en popüler marka ama kesinlikle denediklerim arasında ilk 5'e bile girmez. Tabi F/P olarak iyi denebilir orası ayrı.

These are rookie numbers. Biofinity ile bir çift ile rahat 3 ay çıkartıyorum. Sabah salaklığı yere düşürüp kaybettiğim lens olmazsa 1 kutu ile 1 yılı çıkartıyorum(arada lens takmadığım günler olduğu için). İkinci olarak Oasy piyasadaki en popüler marka ama kesinlikle denediklerim arasında ilk 5'e bile girmez. Tabi F/P olarak iyi denebilir orası ayrı.
Hocam 3 ay'ı çıkartmayın bence. 1 çifti 1 ay gider diyor kullandığınız lens için. 1 aylık lensleri 3 ay boyunca kullanmak sağlıklı değil.

Hocam 3 Ay'ı çıkartmayın bence. 1 çifti 1 ay gider diyor kullandığınız lens için. 1 aylık lensleri 3 ay boyunca kullanmak sağlıklı değil.

Kime göre? 150 yıla yaklaşan eski bir teknolojiyi farklı farklı şekilde pişirip önümüze gören lens firmalarının belirlediği standartlara göre mi? Her lens kullanan zamanla lens kullanım sürelerini uzatır çünkü harbiden fark etmediğini, sıkıntı olacağı zaman lensin zaten gözde durmamaya başladığını fark eder. Ben 10 yıldır(önümüzdeki nisanda dolacak) lens kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Lens suyumu düzenli değişiyorum evde lens takmıyorum. Gözümde ağrı sızı veya düşme yaptığı zaman değişiyorum bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım, bu şekilde kullanıp sıkıntı yaşayan da duymadım.

@Blackraven @RockyHighway79

Arkadaşlar bir süre giremedim foruma kusura bakmayın. Halihazırda memnun olduğum için Air Optix aldım yine.

1 ay dolmak üzere ama hiç batma vs olmamıştı yanlışlıkla düşürdüğüm için 2. çifti açmak zorunda kaldım.

Bu arada 1 çifti 1 aydan uzun kullanmak istiyorum sorun olur mu?

Her gece yatmadan muhakkak çıkarıp solüsyonuna koyuyorum. 30 günü geçmemesi gerektiğini söylüyor herkes aylık lenslerin ama bu pazarlama stratejisi olabilir mi?

@Blackraven @RockyHighway79

Arkadaşlar bir süre giremedim foruma kusura bakmayın. Halihazırda memnun olduğum için Air Optix aldım yine.

1 ay dolmak üzere ama hiç batma vs olmamıştı yanlışlıkla düşürdüğüm için 2. çifti açmak zorunda kaldım.

Bu arada 1 çifti 1 aydan uzun kullanmak istiyorum sorun olur mu?

Her gece yatmadan muhakkak çıkarıp solüsyonuna koyuyorum. 30 günü geçmemesi gerektiğini söylüyor herkes aylık lenslerin ama bu pazarlama stratejisi olabilir mi?

Bunu deneyerek görebilirsiniz. Ben hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Lens artık kullanılmayacak noktaya geldiği zaman zaten göze oturmuyor, rahatsız ediyor o zamana vakti geldiğini anlayıp yeni pakete geçiyorum.