Bence konu açarken tek kategori değil de birden fazla kategori seçebilelim, örneğin birisi klavye ve mouse dahil sistem önerisi istiyor diyelim, konuyu açarken hem bilgisayar toplama, hem klavye ve mouse kategorilerini seçebilmeli.
Detaylar
Kim cevapladı?Güzel fikir.Bence konu açarken tek kategori değil de birden fazla kategori seçebilelim, örneğin birisi klavye ve mouse dahil sistem önerisi istiyor diyelim, konuyu açarken hem bilgisayar toplama, hem klavye ve mouse kategorilerini seçebilmeli.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Mantıklı bence.Bence konu açarken tek kategori değil de birden fazla kategori seçebilelim, örneğin birisi klavye ve mouse dahil sistem önerisi istiyor diyelim, konuyu açarken hem bilgisayar toplama, hem klavye ve mouse kategorilerini seçebilmeli.
pecer şatlab
Yetkin
Artıladım.
İkişer değil tek bir konu olacak, kategoriler kısmında virgülle ayrılabilir.Ana sayfaya 2'şer konu çıkmayacaksa olur, bunu ayarlaması düşünüldüğü kadar basit olmayabilir. Artılıyorum.
Güzel olur bence de. Bazen bir konu açıyorum 2 kategoriyi birden kapsıyor, ama tek bir tane seçebiliyorum. 2-3 tane seçebilsek güzel olur.
Mantıklı, artıladım.
Neden, ne artısı olacak iki kategoride olmasının? Pek çok konu iki kategori kapsamaz. Bahsettiğin durum edge case. Bir kaç tane edge case için, normalde bile yanlış kullanılan bir sistemin daha da yanlış kullanılabilmesine izin vermek mantıklı değil bence. Varsa aklında sağlayacağı artılar, onları da paylaşmalısın.