Planlanmıyor Konu açarken "Sadece uzmanlar cevap versin" tiki eklensin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 439
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 75
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamıyorsunuz ki beni. Kaba şeyler söylüyorsunuz. Yani bana ağır geliyor üslubunuz.
Kaba şeyler söylediklerini düşünmüyorum. Aksine oldukça sabırlı davranıyorlar sana. Dürüst olayım ben olsam çoktan küfretmiştim. Arkadaşa resmen "Telefonumu sen bozdun." diye 3 konudur suç atıyorsun. Bu kadar büyütülecek bir sorun da değil ki arkadaş. Neymiş, kablo gevşek duruyormuş. Ne olacak hocam kullan işte. Telefonun şarjı 5 dkda yüzde 1 arttı diyorsun. %60 üzerinde şarja takılıyken batarya daha yavaş şarj olur. İnsanlara suç atmayı bırak lütfen.

Anladım ki herkes iyi niyetle yaklaşılmayı hak etmedi. Yoksa dediğim gibi ilk başlarda ki mesajlarımı okuyabilirsin. Anlıyordum seni.

Arkadaşlar kalbimi kırıyorsunuz. Eksi vermenizin sebebi nedir? Artı vermek zorunda değilsiniz ama sırf beni üzmek için mi eksi veriyorsunuz? Hiç vermeseniz de olurdu bence.
İnsanların fikrini belirtme yolu eksi vermek. Sırf sana gıcık olduklarından vermiyorlar eksiyi.

Ben seni anlıyordum ilk başta. Fakat artık bu uslübü hakediyorsun dostum. Yapacak bişey yok.
Özür dilerim. Bir daha yapmamaya çalışacağım

Anladım. Ben alingan bir insanım biraz özür dilerim.

İnsanların fikrini belirtme yolu eksi vermek. Sırf sana gıcık olduklarından vermiyorlar eksiyi.
Tamam anladım şimdi. Kişisel algıladım biraz.

Arkadaşlar kalbimi kırıyorsunuz. Eksi vermenizin sebebi nedir? Artı vermek zorunda değilsiniz ama sırf beni üzmek için mi eksi veriyorsunuz? Hiç vermeseniz de olurdu bence.

Evet kardeşim işim gücüm yok ve sırf erdem üzülsün diye eksi verdim. Öneriniz saçma. Kime göre doğru, kime göre yanlış? Toplanıp bütün fikirlerin alındığı yerde kısıtlama yapmaktansa, gidip Google'dan bakmak daha mantıklı olur senin için.

İfadeler: 439
Teşekkür ederim.

Dün zaten babamla aramızda kavga gürültü oldu. Strese girmiştim, tam o esnada soket gevşeyince ikisi birleşince psikoloji kalmadı bende. Özür dilerim.

Patladım Oldukça saçma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…