Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yetki verirler. Recep Baltaş uzman mesela. O ve onun gibiler olabilir.
Saçma. Bu forumun her kullanıcısının her konuya yorum yapma hakkı vardır. Ayrıca kimin bilgili olup kimin olmadığını bilemeyiz ve 2000 kişi içinde ölçemeyiz. Kaldı ki birinin söylediği öneriyi yapmak veya yapmamak da sizin sorumluluğunuzdadır. Bahsettiğiniz konuyu gördüm. Normal şartlarda arkadaşın verdiği tavsiye cihaza zarar verecek bir şey değil. Fazla zorlamış olmalısınız.

Saçma. Bu forumun her kullanıcısının her konuya yorum yapma hakkı vardır. Ayrıca kimin bilgili olup kimin olmadığını bilemeyiz ve 2000 kişi içinde ölçemeyiz. Kaldı ki birinin söylediği öneriyi yapmak veya yapmamak da sizin sorumluluğunuzdadır. Bahsettiğiniz konuyu gördüm. Normal şartlarda arkadaşın verdiği tavsiye cihaza zarar verecek bir şey değil. Fazla zorlamış olmalısınız.
Fazla zorlamadım. Ancak girmediğini farkedince hafif ittirdim ama tam takmadım. Zorlanma hisseder hissetmez hemen çıkarttım.

Baya sertti öyle diyim. Sanki başka uyumsuz bir porta zorlamak gibiydi. Hani USB Type-C'ler standarttı?

Hani şeyde diyemezsiniz ters takmışsın ondandır diye. Ama USB Type-C'ler simetrik yapıda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.