Planlanmıyor Konu açarken "Sadece uzmanlar cevap versin" tiki eklensin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 439
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 75
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canınızı sıkmayın, 5. sayfa dışında neler yazıldı okumadım. Aslında işin uzmanından yanıt almayı beklemek gayet doğal. Ancak sadece uzmanı cevap versin demek yanlış olur. Bunu şu şekilde tespit edebilirsiniz. Rozetler konusunda çok öneri konusu açıldı, tartışıldı ve devam ediyor. Rozetleri bir ünvan olarak sadece Yönetici statüsünde ki kişilerin belirleyip doğru üyelere vermesi sizin önerinizin sağlaması olmuş olur. Atıyorum soğutucu kategorisinde sorulan soruya ünvanı hak ederek alan birisinin yanıt vermesi gibi..

Zaten sunucu 6 ayını falan doldurduğunda büyük ihtimalle bunların da süresi uzatılacaktır.
Benim fikrim beğenilmediyse, peki buna benzer farklı ve insanların hoşuna gidecek bir fikriniz var mı bu arada?

Konunuza gelen yorumun dogrulugunu arastirin bir zahmet. Her seye hemen atlamayin.

Benim fikrim beğenilmediyse, peki buna benzer farklı ve insanların hoşuna gidecek bir fikriniz var mı bu arada?

Sadece konu başlığını okudum onun dışındaki hiçbir şeyi okumadım, bunu başka bir yere bağlayacağım.

Ortada ne idüğü belirsiz olan bir rozet sistemi var. Önüne gelen rozet konuları açıyordu bir ara. Ben de bu sistemin komple reworklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir kişiye rozet verilmeden önce bence şu hususlar göz önünde bulundurulmalı:

• İlgili kategori hakkında belirli bir kalite düzeyinin üzerinde pek çok makale hazırlamak,
  • İlgili makalelerin doğruluğunun kontrolü,
  • Çözüm sayısından çok çözümlerin niteliğine bakmak. 2 yaşındaki çocuğun bileceği şeyleri yazıp çözüm diye işaretlenen pek çok konu var bu şekilde.
  • Katkıda bulunurken insanlar ile olan iletişim, tartışma kültürünün kontrolü
  • Mesaj sayısına en son bakmak, çok yanıltıcı çünkü.
  • Yukarıdaki tüm maddeler de site yönetiminin ortaklaşa ciddi ciddi oturup ilgili kişiyi araştırıp, ortak bir karara varması sonucu yapılmalı. Gerçekten de az kişiye uzun periyotlarda verilmeli. Her ay birisine rozet verilmemeli mesela.
Bu rozet sistemini belki sizin başlığa yazdığınız şeye uyarlayabiliriz. Böylece rozet sahibi olan kişiyi isterseniz etiketlemiş olursunuz. Kimsenin de özgürlüğü kısıtlanmaz, siz de istediğiniz kişiden cevap almış olursunuz.

Arkadaşlar kalbimi kırıyorsunuz. Eksi vermenizin sebebi nedir? Artı vermek zorunda değilsiniz ama sırf beni üzmek için mi eksi veriyorsunuz? Hiç vermeseniz de olurdu bence.

Sizde düzgün bir öneri sunsaydınız diyeceğim ama en saçma öneriyi sunmuşzunuz bir de eksi vermememizi bekliyorsun tuhaf. Ayrıca şarj portumu gevşettin diye burada ağlamana gerek yok. Gerçekten herkese öneri sunma yetkisi ve moderatörlük verilmemeli ortaya böyle saçma konular veya saçma cezalar çıkıyor. Görevini iyi yapacak birisini seçmek ve düzgün öneri olmayan konular açan kişilerin forumun düzenini bozmasına izin vermemek ne kadar zor olabilir. Verin düzgün öneriler bizler gibi bizde artılayalım. Ayrıca saçma veya gereksiz cezalar da vermeyin ki sizin hakkınızda iyi şeyler söyleyelim. Mesela "@Enes3078 görevini bence çok iyi yapıyor memnum" gibi.

İfadeler: 439
Arkadaşlar kalbimi kırıyorsunuz. Eksi vermenizin sebebi nedir? Artı vermek zorunda değilsiniz ama sırf beni üzmek için mi eksi veriyorsunuz? Hiç vermeseniz de olurdu bence.

Yaşadıklarınızı, hayatınızda neler olup bittiğini bilmiyoruz ve dürüst olmak gerekirse burada kimsenin başkalarının hayatında neler olup bittiğini bilme sorumluluğu yok. Bu dediğim hayatın bir gerçeği, maalesef durum böyle. Bazılarımız ekstra özen gösterip ona göre iletişim kurmayı tercih edebiliyor ama bu bir yükümlülük değil. Naziklik çoğu zaman hoştur tabii.

Siz durumu kendi ruh halinize göre yorumlamışsınız, bu tepkileri kişisel algılamayın. Bu şekilde sağlıksız yorumlayınca herkes sırf sizi üzmek için eksiliyor sanıyorsunuz. Sizi gayet iyi anlıyorum, duygularımızı yönetmek bazen çok zor oluyor. :/ İnsan negatif karşılık da almalı ki deneyimlensin, bunun normal olduğunu kavrayabilsin.

Ben eksi oy vermedim bilerek, daha fazlasına gerek yok diye, bilesiniz. Peki verilenler niye verildi? Basit:
  • Ne yaptınız? Öneri sundunuz. Ne oldu? Beğenilmedi. Nasıl aktarılır? Eksi oylarla.
Daha tarafsız yaklaşmaya çalışın lütfen, ne kadar bazen zor olabilse de. Ne ekerseniz onu biçersiniz.

@439

Bu konuyu bu sabah gördüm mesela. Girdim rage attım çıktım. Yine yasaklama, birilerini bir şeylerden men etme... Gerek yok işte yani yukarıda bir orta yol yazdım ben, elbette mantıklılığı veya mantıksızlığını tartışabilirsiniz.

Ben eksi oy vermedim bilerek

Aynı şekilde. Çünkü kurtarılabilecek bir konu, biraz kişisel bir durumdan ötürü açılmış olsa bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…