Detaylar
Kim cevapladı?Önce videoyu izle, daha sonra not al. Bir de ders zaten böyle çalışılır. Bir video 40 dakika ise ve senin ders 40 dakikada bitiyorsa, bir gözden geçirmek gerekli. Ayrıca her şeyi not etmeyin, gerçekten gerekli görülen kısımları not ederseniz zamanı daha iyi yönetebilirsiniz.
Sorun bitmiyorrr
Yetkin
2X de izledim günde şu kadar video bitirdim diyenleri ciddiye almayın olması gereken zaten yavaşça gidilmesi o zaman çok daha akılda kalıcı olur.
PasPas
Becerikli
Hocam öyle de şimdi videodaki o notlar bana lazım. Onları not edene kadar 1 saat geçiyor. 10 dakika ilerledi video 1 saat dinledim yazdım. Gerçekten kafayı yiyeceğim.2X de izledim günde şu kadar video bitirdim diyenleri ciddiye almayın olması gereken zaten yavaşça gidilmesi o zaman çok daha akılda kalıcı olur.
Hocam o zaman tabletten ss alarak geçmeyi düşünüyorum.Önce videoyu izle, daha sonra not al. Bir de ders zaten böyle çalışılır. Bir video 40 dakika ise ve senin ders 40 dakikada bitiyorsa, bir gözden geçirmek gerekli. Ayrıca her şeyi not etmeyin, gerçekten gerekli görülen kısımları not ederseniz zamanı daha iyi yönetebilirsiniz.
Bu işe yarayabilir. Ancak geriye bakılması gerekir. Bu arada onları yaparken de Google Drive kullan. Mesela bilgisayar başına geçtiğin zaman elinin altında olur ve tablet gereksinimine ihtiyaç duymayabilirsin. Sadece belge olacaksa 15 GB hayli hayli yeter.Hocam o zaman tabletten ss alarak geçmeyi düşünüyorum.
Sonra onlardan kısa not çıkar. Soru çöz. Anlamadığın yerleri geriye dönüp bakarsın.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-