Konu başlığına göre otomatik kategori önerisi

3507Enes

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Türkiye,Dünya
Mobilde ya da yeni gelen kullanıcılar için doğru kategoriyi bulmak zor olabilir. Atıyorum biri "RN12P5G ROM nasıl atılır?" diye bir konu açmak istese, hangi kategoriye açacağını bilmeyebilir.

Bunun yerine, konu başlığı arama yerine yazıldığında sistemin otomatik olarak (anahtar kelimeden) uygun kategoriyi seçmesi çok kullanışlı olur. Hem moderasyona yük olmaz hem de konular yanlış yerlere açılmaz.

Bu tarz bir özellik forumu çok daha kolay ve pratik hale getireceğini düşünüyorum.

Yapımı basit olursa ve forumu yavaşlatmayacaksa eklenebilir bence sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçende böyle bir öneri açılmıştı sanırım. Konu başlıkları belli zaten. Yavaşlatma olmayacaksa eklenebilir ama gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Ben pek gerekli bulmadım. Sonuç itibari ile başlık veya seçili kategori ne olursa olsun tüm konu tamamen okunup ondan sonra işlem yapılıyor. Bu nedenle doğru başlık girmek yeterli aslında.

Olabilir ama bence sunucu güncellenince yapılmalı, çünkü aşırı gerekli değil. Moderatörler genelde düzeltiyor internetten araştırıp. Ama hoş olurdu, Sahibinden'deki başlıktan ürün bulma sistemine baya benziyor fikir.

Sonuç itibari ile başlık veya seçili kategori ne olursa olsun tüm konu tamamen okunup ondan sonra işlem yapılıyor.
İnsanlık hali ama bazen hatalı noktalama işaretleri, cümle başında küçük harf yazma vb. gibi olaylarda yanlışlık oluyor. Onlar gözden kaçıyor. Ben gördüğüm zaman raporluyorum. Ama sitem ettiğim nokta konu açılırken olan hatalar. Amacım tartışma yaratmak değil. Bu konuya sitem ediyorum.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt