Detaylar
Kim cevapladı?Daha fazla moderatör alımı yapmamız gerekiyor. Bak mesela bu konuyu ben havalimanında şu an pasaport kontrolüne girmeden önce onayladım.
- Makaleler
- 4
Bence de biraz daha moderatör alımı yapılması gerekiyor. Mesela bugün forum fazla boş kaldı gibi.Daha fazla moderatör alımı yapmamız gerekiyor. Bak mesela bu konuyu ben havalimanında şu an pasaport kontrolüne girmeden önce onayladım.
- Makaleler
- 7
Konular az açıldığı için belirli bir süre bekleniliyor sanıyorum, toplu açmak için. Sonra birden onaylıyorlar hepsini. Modların durumuna bağlı yani. Bazen 5 saniye içinde bile onaylanabiliyor bazen ise 30-40 dakikayı buluyor.
- Makaleler
- 10
Daha fazla moderatör alımı yapmamız gerekiyor. Bak mesela bu konuyu ben havalimanında şu an pasaport kontrolüne girmeden önce onayladım.
Başvurular ne zaman açılacak?
Bilgim yok ama şimdi biraz vaktim olacak. Enes ile bakacağız.
gustavo
Üstün
En azından Technopat'ın yarısı kadar moderatör lazım daha fazla üye ve daha fazla moderatör güzel olurdu.
Daha fazla moderatör alımı yapmamız gerekiyor. Bak mesela bu konuyu ben havalimanında şu an pasaport kontrolüne girmeden önce onayladım.
Moderator'luk yakışacak kişilerdensiniz hocam olmanızı isterdim fakat yoğundunuz o üzdü.Konular az açıldığı için belirli bir süre bekleniliyor sanıyorum, toplu açmak için. Sonra birden onaylıyorlar hepsini. Modların durumuna bağlı yani. Bazen 5 saniye içinde bile onaylanabiliyor bazen ise 30-40 dakikayı buluyor.