Şunu fark ettim, konu sahibi etiketi çok kötü duruyor ve avatarın içinde olması hem avatarı kapatıyor hem de bazen fark edilemeyebiliyor. Etiketin mobilde kullanıcı adı yanında, PC'de ise altında gözükecek şekilde veya nasıl yapılabiliyorsa o şekilde ayarlanabilir ve KS değil de direkt "Konu Sahibi" yazılabilir. Çok önemli bir değişiklik değil ama siteye giren misafirler için daha rahat olabilir mesela.
Örnek tasarımlarınız varsa açığız. Konu sahibinin altına rol olarak koymayız fakat öneriniz varsa o şekilde eklentiyi düzenlerim. Kaynak koduna erişimine sahip olduğumuz her şeyi düzenlenebilir neticede
Tabii öneriniz genel anlamda beğenilmezse böyle kalır, onu da demeden geçmeyeyim.
Örnek tasarımlarınız varsa açığız. Konu sahibinin altına rol olarak koymayız fakat öneriniz varsa o şekilde eklentiyi düzenlerim. Kaynak koduna erişimine sahip olduğumuz her şeyi düzenlenebilir neticede
Tabii öneriniz genel anlamda beğenilmezse böyle kalır, onu da demeden geçmeyeyim.
Hocam bunun hakkında hazır tasarımlar vardır diye düşünmüştüm ama bana soracak olursanız basit bir çerçeve eklenebilir ya da konu sahibinin mesajlarının yanında belirtilebilir. Mobilde olduğum için tam tarif edemedim, örnek olarak birkaç tasarım atabilirim.