Darth Maul

Deneyimli
Makaleler
2
Yer
/home/
Şunu fark ettim, konu sahibi etiketi çok kötü duruyor ve avatarın içinde olması hem avatarı kapatıyor hem de bazen fark edilemeyebiliyor. Etiketin mobilde kullanıcı adı yanında, PC'de ise altında gözükecek şekilde veya nasıl yapılabiliyorsa o şekilde ayarlanabilir ve KS değil de direkt "Konu Sahibi" yazılabilir. Çok önemli bir değişiklik değil ama siteye giren misafirler için daha rahat olabilir mesela.

Artı -4 Eksi
Örnek tasarımlarınız varsa açığız. Konu sahibinin altına rol olarak koymayız fakat öneriniz varsa o şekilde eklentiyi düzenlerim. Kaynak koduna erişimine sahip olduğumuz her şeyi düzenlenebilir neticede :)

Tabii öneriniz genel anlamda beğenilmezse böyle kalır, onu da demeden geçmeyeyim.

Örnek tasarımlarınız varsa açığız.
Screenshot_20240301-232343_DuckDuckGo.webp

Yönetici yerine konu sahibi yazılsa çok iyi olur gibi.

İşletim sistemi ve tarayıcının göründüğü yerin altına OP şeklinde veya KS şeklinde yazılabilir.

Örnek tasarımlarınız varsa açığız. Konu sahibinin altına rol olarak koymayız fakat öneriniz varsa o şekilde eklentiyi düzenlerim. Kaynak koduna erişimine sahip olduğumuz her şeyi düzenlenebilir neticede :)

Tabii öneriniz genel anlamda beğenilmezse böyle kalır, onu da demeden geçmeyeyim.

Konu sahipleri için böyle hafif bir tonlama gelebilir. Örnek olarak böyle bir şey yaptım. Bu tonlama ile konu sahiplerini daha kolay anlayabiliriz.

IMG_20240301_233546.webp

Son düzenleme:

Hocam bunun hakkında hazır tasarımlar vardır diye düşünmüştüm ama bana soracak olursanız basit bir çerçeve eklenebilir ya da konu sahibinin mesajlarının yanında belirtilebilir. Mobilde olduğum için tam tarif edemedim, örnek olarak birkaç tasarım atabilirim.