Merhaba, dün bir konu açarken böyle bir özelliğin olduğunu fark ettim. Örneğin konuyu açarken "konuyu aç" butonuna bastığınız zaman, bu işlemden emin misiniz tarzında bir soru soruyor ve onu kabul ettiğiniz zaman, konunuz açılmış oluyor. Böyle bir özelliğin çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Böylelikle de yanlışlıkla konu açmaların da önüne geçildiğini söyleyebilirim. Böyle bir özelliğin olması hoşuma gitti, onun için konusunu açmak istedim. Daha fazla yenilik görmek dileğiyle diyelim! Bunu daha önce başka bir forumda görmemiştim.
Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
Bende bunu dün farkettim, yeni eklenmiş.
@SadeceZinzap, güzel olmuş ama. Yenilik yeniliktir.
@Ramazan Ö, yok yok
Yanlış bir şey yapmıyorsunuz. Muhtemelen "konuyu yanlışıkla açtım" cümlesinin önüne geçilebilmesi için getirilmiş bir özellik de güzel olmuş ama.
ADT
Uzman
Evet, bana da sormuştu. Güzel bir özellik olmuş.Merhaba, dün bir konu açarken böyle bir özelliğin olduğunu fark ettim. Örneğin konuyu açarken "konuyu aç" butonuna bastığınız zaman, bu işlemden emin misiniz tarzında bir soru soruyor ve onu kabul ettiğiniz zaman, konunuz açılmış oluyor. Böyle bir özelliğin çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Böylelikle de yanlışlıkla konu açmaların da önüne geçildiğini söyleyebilirim. Böyle bir özelliğin olması hoşuma gitti, onun için konusunu açmak istedim. Daha fazla yenilik görmek dileğiyle diyelim! Bunu daha önce başka bir forumda görmemiştim.
- Makaleler
- 1
O ozellik eklendi evet.Merhaba, dün bir konu açarken böyle bir özelliğin olduğunu fark ettim. Örneğin konuyu açarken "konuyu aç" butonuna bastığınız zaman, bu işlemden emin misiniz tarzında bir soru soruyor ve onu kabul ettiğiniz zaman, konunuz açılmış oluyor. Böyle bir özelliğin çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Böylelikle de yanlışlıkla konu açmaların da önüne geçildiğini söyleyebilirim. Böyle bir özelliğin olması hoşuma gitti, onun için konusunu açmak istedim. Daha fazla yenilik görmek dileğiyle diyelim! Bunu daha önce başka bir forumda görmemiştim.
Uygulandı: Konu oluştur butonu onay istemeli
Yanlışlıkla tıklamanız durumunda yapabileceğiniz 2 seçenek oluyor: Moderatör konuyu onaylamadan hızlıca olsa aceleden saçma yazmak. Konudaki yazıları silip yanlışlıkla konu oluştura bastım deyip konuyu onaylamamalarını istemek. Özellikle mobilde yanlışlıkla tıklama ihtimaliniz daha yüksek...