Hiken

Yetkin
Merhaba,

Sorun bende mi bilmiyorum, bir konudan bildirim geliyor ancak kendi yazdığım mesajı göremiyorum.

Konuyu takip etmedim, muhtemelen yazdığım mesaj silindi [ya da moderatör onayına düştü(böyle olduysa da bildirim gelirse çok iyi olur)] ancak konunun bildirimleri açık kaldı. Böyle bir durum var mı? Durduk yere kendi yazdığım mesajı arayıp durdum konuda. :D

Konudan mesaj silindiğinde ya da moderatör onayına düşerse bildirim gelse çok iyi olur, sadece bildirim yeterli olacaktır. Gerekçesini çok merak eden ya da itiraz etmek isteyen kendisine gelen "X konudan mesajınız silindi" bildirimine basıp o bildirimi rapor ederek (ya da kendi profilinden rapor açarak) istediği neticeye ulaşabilir. Bu şekilde çok saçma, kendi kendimi ghostlamış gibi bir anlamsızlık oluşuyor, ne yazmıştım diye bakıyorum, bulamıyorum.

Bu ya da benzer fonksiyonlar zaten varsa ve ben gözden kaçırdıysam direkt öneriyi kapatabilirsiniz.

Son düzenleme:
Artı 37 Eksi
Benim fazla başıma gelmedi ama yaşadığım senaryolarda bunu kafaya takmıyorum ben.

Okuduklarında muhtemelen "Yahu abicim ne gerek var şimdi böyle şeyler yazmaya ya" gibi bir tepki veriyorlardır ve siliyorlardır. Ben de fark edince gülümseyip "Tamam kardeşim sorun yok, kusura bakmayın" diyerek selamlıyorum moderasyon ekibini ve takılmaya devam ediyorum. :)

Merhaba,

Moderatörler bazen kutuplaşma olan konularda mesajlarımızı silebiliyor doğal olarak. Fakat mesajları sildikleri zaman bildirim gelmiyor. Mesajları hangi moderatör sildiyse, geri bildirim yapılması bence artık zorunlu olmalı. Bir kaç kez konu açıldı bununla alakalı.

Örnek veriyorum bir konuda tartışıyorsunuz, biri sizin mesajınızı alıntılıyor, o mesaj bir moderatör tarafından silinince alıntılanmış mesajda siliniyor ve size bildirim gitmiyor. Bence bu konuda yoğunlaşılması gerekiyor. Moderatör kadrosu azdır bazı işlere elbet yetişilemiyor olabilir ama, görev esnasında bir mesaj düzenlendiği zaman veya bir mesajı sildiğiniz zaman bildirim atmıyorsanız o üye sizin için belki değerli değildir. En azından silme kısmında bile bir açıklama yapılabilirse çok memnun oluruz.

Katılıyorum. Özellikle Samsung, Apple tartışmalarında bol bol mesajlarım silindi ama genelde hakarete uğrayan ve üstüne gelinen taraf bendim. Mesajlarım sırf tartışmada bir taraf olmam sebebiyle silindi üslubumda sıkıntı olmamasına rağmen. Üslup problemi olsaydı silinmesinin yanında ceza da verilirdi diye düşünüyorum. Cezasız, sadece silindi çok kez. O kadar yazmışım etmişim, bir bakıyorum silinmiş. En azından haberim olsaydı. Birkaç kere kendim fark edip tartışmaya mahal vermeyecek şekilde tekrar yazmıştım ama her seferinde bunu takip edemem ki. Bildirim gelmeli kesinlikle. Sebebini bilmeliyiz.

Merhaba,

Moderatörler bazen kutuplaşma olan konularda mesajlarımızı silebiliyor doğal olarak. Fakat mesajları sildikleri zaman bildirim gelmiyor. Mesajları hangi moderatör sildiyse, geri bildirim yapılması bence artık zorunlu olmalı. Bir kaç kez konu açıldı bununla alakalı.

Örnek veriyorum bir konuda tartışıyorsunuz, biri sizin mesajınızı alıntılıyor, o mesaj bir moderatör tarafından silinince alıntılanmış mesajda siliniyor ve size bildirim gitmiyor. Bence bu konuda yoğunlaşılması gerekiyor. Moderatör kadrosu azdır bazı işlere elbet yetişilemiyor olabilir ama, görev esnasında bir mesaj düzenlendiği zaman veya bir mesajı sildiğiniz zaman bildirim atmıyorsanız o üye sizin için belki değerli değildir. En azından silme kısmında bile bir açıklama yapılabilirse çok memnun oluruz.
Böyle bir şey zaten yok mu?

Hocam zaten mesajınız silindiğinde, moderatör ekibi mesaj gönderiyor diye biliyorum.