Konular neden kilitleniyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vacbir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 304
  • Etiketler Etiketler
    neden
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vacbir

Yetkin
Makaleler
1
Foruma gireli 5 dakika oldu 2 tane konuya tıkladım ikisi de kilitlenmiş. Madem konular kilitlenecek neden onay veriliyor merak ediyorum. Forum teknoloji forumu o yüzden kilitlendi diyorsanız konunun onaylanmaması gerek.

Foruma girer girmez iki tane ilgi çekici başlığa tıkladım ve konulara yorum yapılması kapatılmış.

Cebinizde 50₺ varsa kıyma alın!
Fenerbahçe'nin yeni sponsoru Chobani'den skandal!

İfadeler: 144
Çünkü üyeler insan gibi ve medenice tartışmayı beceremiyor. "Fenerbahçe'nin yeni sponsoru Chobani'den skandal!" diye açılan konu Türk-Kürt ırk tartışmasına dönebiliyor.

Çünkü üyeler insan gibi ve medenice tartışmayı beceremiyor. "Fenerbahçe'nin yeni sponsoru Chobani'den skandal!" diye açılan konu Türk-Kürt ırk tartışmasına dönebiliyor.
Zaten konunun açılma sebebi tartışma yaratmak değil mi? Ki bırakalım hakaret ve küfüre var mıyorsa insanlar tartışsın farklı fikirler duyalım.

Zaten konunun açılma sebebi tartışma yaratmak değil mi? Ki bırakalım hakaret ve küfüre var mıyorsa insanlar tartışsın farklı fikirler duyalım.
İşte küfüre kadar varabilir bir sıkıntı da o. Yani millet delirmiş gibi mesaj atıyor hem de.

Değil, fikir alışverişi ve tartışma farklı şeyler. Üyelerin daha medenice birbirine saygı duyarak tartıştığı bir konu ben görmedim. Ya tüm konuya ceza yağdırıp üyeleri küstüreceğiz ya da konuyu kilitleyeceğiz. İkinci seçeneği seçiyoruz.

Tartışma, fikrin değişme ihtimali olan karşılıklı konuşmaya denir. Bir taraf fikrini asla değiştirmeyecek şekilde takılıyorsa üstüne bunu ırkçılık ve hakaretler ile beziyorsa olay medeni bir olay olan tartışmadan çıkıp kavgaya dönüyor. Zaten böyle başlıklar bence direkt açılmamalı, sırf bu tür "polemik" başlıkları açıp etkileşim kasmak isteyen insanlara gün doğuyor...

Amacım tartışma yaratmak değil, konulara yorum da yapmayacaktım aslında sadece konuların kilitlenmesi benim keyfimi kaçırdı. Çok fazla konulara yorum yapmam fakat merak ediyordum insanların fikirlerini. Ayrı olarak o konu gerçekten de zaten tartışma yaratmak için açılmıştı ve yanlış bilgi içeriyor. Skandal ifadesi zaten öznel bir ifade ve aynı zamanda anayasayı açıkça ihlal ediyor demesi de yanlış bir ifade. Bu konu zaten insanlar tartışsın konuşsun diye açılmış bir konuydu. Küfre, hakarete varan olursa üyenin cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum.

Konuları, kesinlikle onaylanması yasak listemizde yer almıyorsa açarız ve takip ederiz. Sonra da işlem uygularız. Aslında olay bu kadar basit. Ayrıca son yazdığınız mesajın da yeri bu konu değil. Bir probleminiz var ise rapor veya bilet sistemini kullanabilirsiniz. Bir soru sordunuz ve ben de naçizane cevapladım. İyi Sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…