Konum silindi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stardew Valley
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
Mesaj gönderimine kapalı.

Merhaba Barış bey ben sadece neden böyle olduğunu merak ediyorum "Mizah ve Eğlence" kategorisine açılan bir konu neden reddedilir?

Hesabı silip arkadaşı temiz hava alması için dışarı göndermek lazım.

Sen de bana taktın.

Merhaba Barış bey ben sadece neden böyle olduğunu merak ediyorum "Mizah ve Eğlence" kategorisine açılan bir konu neden reddedilir?
İllegal konuları legalleştirme kategorisi değil "Mizah ve Eğlence". O zaman illegal herhangi bir içeriği gel konu olarak aç, onaylanmasını bekle. Niye? Çünkü "Mizah ve Eğlence" kategorisinde. O öyle bir şey değil

Silinen "IŞİD hakkında ne düşünüyorsunuz?" konusundan sonra bu tarz konularınızı onaylamama kararı aldık, mantıklı bir düşünce yapınız yok.

Sen de bana taktın.
Sana forumu aktif kullanan herkes taktı haberin olsun. Günlerdir ardı arkası kesilmeyen konularından bıktık forumca.

Merhaba barış bey ben sadece neden böyle olduğunu merak ediyorum "mizah ve eğlence" kategorisine açılan bir konu neden reddedilir?

Sende bana taktın.

Açtığın konular belli yaptığın yorumlar belli. Bence yaş olarak küçüksün şahsen ben forumun kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…