- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Stardew Valley
Deneyimli
@Stardew Valley, şu yaptığınız trollükler ile hesabınızı sildirip yeni hesap açabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Hesabınız reddedilirse yeni hesap da açamazsınız. Yapmayın, doğum tarihinize göre(?) yaşınız olgun görünüyor yaşınıza göre davranın.
Merhaba Barış bey ben sadece neden böyle olduğunu merak ediyorum "Mizah ve Eğlence" kategorisine açılan bir konu neden reddedilir?
Hesabı silip arkadaşı temiz hava alması için dışarı göndermek lazım.
Sen de bana taktın.
- Makaleler
- 50
İllegal konuları legalleştirme kategorisi değil "Mizah ve Eğlence". O zaman illegal herhangi bir içeriği gel konu olarak aç, onaylanmasını bekle. Niye? Çünkü "Mizah ve Eğlence" kategorisinde. O öyle bir şey değilMerhaba Barış bey ben sadece neden böyle olduğunu merak ediyorum "Mizah ve Eğlence" kategorisine açılan bir konu neden reddedilir?
- Makaleler
- 20
Silinen "IŞİD hakkında ne düşünüyorsunuz?" konusundan sonra bu tarz konularınızı onaylamama kararı aldık, mantıklı bir düşünce yapınız yok.Merhaba Barış bey ben sadece neden böyle olduğunu merak ediyorum "Mizah ve Eğlence" kategorisine açılan bir konu neden reddedilir?
Sana forumu aktif kullanan herkes taktı haberin olsun. Günlerdir ardı arkası kesilmeyen konularından bıktık forumca.Merhaba Barış bey ben sadece neden böyle olduğunu merak ediyorum "Mizah ve Eğlence" kategorisine açılan bir konu neden reddedilir?
Sen de bana taktın.
Stardew Valley
Deneyimli
Ben burada hiçbir kişiye, kuruluşa hakaret etmedim hesabımın yasaklanması için bir sebep yok.
Merhaba barış bey ben sadece neden böyle olduğunu merak ediyorum "mizah ve eğlence" kategorisine açılan bir konu neden reddedilir?
Sende bana taktın.
Açtığın konular belli yaptığın yorumlar belli. Bence yaş olarak küçüksün şahsen ben forumun kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum.
Stardew Valley
Deneyimli
Açtığın konular belli yaptığın yorumlar belli. Bence yaş olarak küçüksün şahsen ben forumun kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum.
Kaliteyi düşürmek kişiden kişiye değişir sana göre böyle olduğu için hesabım kapatılmaz.
5
5124
Ziyaretçi
Ben burada hiçbir kişiye, kuruluşa hakaret etmedim hesabımın yasaklanması için bir sebep yok.
Hakaret etmene gerek yok, trollük yapmak yasak, forumdan rededilme sebebin zaten bu olsa gerek.
Stardew Valley
Deneyimli
Tamam arkadaşlar ben çok boş konuşuyorum geri zekalıyım affedin beni.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.