Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Makaleler
43
Başlıktan hiçbir şey anlayamayacaksınız biliyorum. Sorunum şu:
Mesela bir ceza yedikten sonra “konuşmalar” bölümüne neden ceza yediğiniz hakkında bir yazı geliyor ve bu yazının altındaki rapor tuşundan cezaya itiraz edebiliyorsunuz.

IMG_4382.webp

IMG_4383.webp

Ancak mesela bir haber yazısı yazdığınızda ve haber yazısı onaylanmayıp silindiği zaman vs. Bunu itiraz etmek için destek sistemine yazmanız gerekiyor.

IMG_4381.webp

(Yukarıdaki ekranda yazının üstüne tıkladığınızda aşağıdaki ekrana atıyor.)

IMG_4385.webp

Bu yüzden bu tarz durumlarda yine ceza yediğimizde olduğu gibi mesajımız silindiği zaman vs. bir konuşma ekranı açılabilir, buradan cezaya itiraz edebiliriz. Aşırı fazla gerekli değil ancak sürekli destek sistemine yazdığım için özellikle @Enes3078'in benden hoşlandığını düşünmüyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 46 Eksi
Bazen durup dururken mesajlarım siliniyor. O yüzden artılıyorum.
Selamlar, aslında durup dururken silinmiyor elbette :) Mesajınız siliniyorsa birkaç nedeni vardır. En çok sebep olan durum ise "Gereksiz mesaj" durumudur. Bu konu sizin de bildiğiniz üzere uyarı sebebidir, ancak sizi şahsım ve ekip arkadaşlarım adına temin ederim; 10 gereksiz mesajdan birine ya uyarı atıyoruz ya da ona bile atmıyoruz. Elimizden geldiği kadar üyelerimizin burada keyifli vakit geçirmesi ve bizleri suçlamaması için tolere edilebilecek her durumu tolere ediyoruz. Bazı durumlarda siz de takdir edersiniz ki bu mümkün olmuyor. Sildiğimiz ve sizin durup dururken siliniyor dediğiniz mesajlar genellikle bu sebepten silinir. Ancak çok absürt bir durum olmadıkça "Gereksiz mesaj" uyarısı vermemeye ve sizleri sıkmamaya çalışırız. Sevgiler.

Selamlar, aslında durup dururken silinmiyor elbette :) Mesajınız siliniyorsa birkaç nedeni vardır. En çok sebep olan durum ise "Gereksiz mesaj" durumudur. Bu konu sizin de bildiğiniz üzere uyarı sebebidir, ancak sizi şahsım ve ekip arkadaşlarım adına temin ederim; 10 gereksiz mesajdan birine ya uyarı atıyoruz ya da ona bile atmıyoruz. Elimizden geldiği kadar üyelerimizin burada keyifli vakit geçirmesi ve bizleri suçlamaması için tolere edilebilecek her durumu tolere ediyoruz. Bazı durumlarda siz de takdir edersiniz ki bu mümkün olmuyor. Sildiğimiz ve sizin durup dururken dediğiniz mesajlar genellikle bu sebepten silinir. Ancak çok absürt bir durum olmadıkça "Gereksiz mesaj" uyarısı vermemeye ve sizleri sıkmamaya çalışırız. Sevgiler.
Durup dururken kelimesi yanlış anlaşılmasın. Ceza verilmese bile herhangi bir açıklama yapılmadan siliniyor. Ben o anlamda söyledim lakin farklı anlamlara da çıkabiliyor.

Zaten buradaki yönetim şu an da Technopat’a göre daha iyi. Emre hocamın oradaki sistemi düzeltmesi biraz uzun sürecek anlaşılan.

Durup dururken kelimesi yanlış anlaşılmasın. Ceza verilmese bile herhangi bir açıklama yapılmadan siliniyor. Ben o anlamda söyledim lakin farklı anlamlara da çıkabiliyor.
Siz de haklısınız, mesajlar silindiğinde üyeye bildirmek veya bildirmemek opsiyonel bir durum. Zira yoğunluk olduğu zamanlar her yaptırıma tek tek bildirim göndermek, sosyalde yapılması gereken diğer işlere harcanacak zamandan gidebiliyor. Bunu da size böyle açıklayabilirim.

Başlıktan hiçbir şey anlayamayacaksınız biliyorum. Sorunum şu:
Mesela bir ceza yedikten sonra “konuşmalar” bölümüne neden ceza yediğiniz hakkında bir yazı geliyor ve bu yazının altındaki rapor tuşundan cezaya itiraz edebiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 23773

Eki Görüntüle 23774

Ancak mesela bir haber yazısı yazdığınızda ve haber yazısı onaylanmayıp silindiği zaman vs. Bunu itiraz etmek için destek sistemine yazmanız gerekiyor.

Eki Görüntüle 23776

(Yukarıdaki ekranda yazının üstüne tıkladığınızda aşağıdaki ekrana atıyor.)

Eki Görüntüle 23777

Bu yüzden bu tarz durumlarda yine ceza yediğimizde olduğu gibi mesajımız silindiği zaman vs. bir konuşma ekranı açılabilir, buradan cezaya itiraz edebiliriz. Aşırı fazla gerekli değil ancak sürekli destek sistemine yazdığım için özellikle @Enes3078'in benden hoşlandığını düşünmüyorum. :)
Enes'in beni de sevdiğini düşünmüyorum dostum fazla takmamak gerek, boşver. Artıladım.

Selam, aslında durup dururken silinmiyor elbette :) Mesajınız siliniyorsa birkaç nedeni vardır. En çok sebep olan durum ise "Gereksiz mesaj" duru mudur? Bu konu sizin de bildiğiniz üzere uyarı sebebidir, ancak sizi şahsım ve ekip arkadaşlarım adına temin ederim; 10 gereksiz mesajdan birine ya uyarı atıyoruz ya da ona bile atmıyoruz. Elimizden geldiği kadar üyelerimizin burada keyifli vakit geçirmesi ve bizleri suçlamaması için tolere edilebilecek her durumu tolere ediyoruz. Bazı durumlarda siz de takdir edersiniz ki bu mümkün olmuyor. Sildiğimiz ve sizin durup dururken siliniyor dediğiniz mesajlar genellikle bu sebepten silinir. Ancak çok absürt bir durum olmadıkça "Gereksiz mesaj" uyarısı vermemeye ve sizleri sıkmamaya çalışırız. Sevgiler.

1709391689915.webp

1709391761093.webp

Böyle mi tolere ediyorsunuz? Arama kısmına yazsam en az 100 tane hatalı ek kullanımı mesajı bulacağım ama gidip özellikle aradan resmen beni seçmişsiniz.

Ayrıca otomatik düzeltme sisteminiz de hatalı. "Belkide" yazıp defalarca kez "Düzelt"e basın, onu asla "belki de" şeklinde yapmayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör: