Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Makaleler
43
Başlıktan hiçbir şey anlayamayacaksınız biliyorum. Sorunum şu:
Mesela bir ceza yedikten sonra “konuşmalar” bölümüne neden ceza yediğiniz hakkında bir yazı geliyor ve bu yazının altındaki rapor tuşundan cezaya itiraz edebiliyorsunuz.

IMG_4382.webp

IMG_4383.webp

Ancak mesela bir haber yazısı yazdığınızda ve haber yazısı onaylanmayıp silindiği zaman vs. Bunu itiraz etmek için destek sistemine yazmanız gerekiyor.

IMG_4381.webp

(Yukarıdaki ekranda yazının üstüne tıkladığınızda aşağıdaki ekrana atıyor.)

IMG_4385.webp

Bu yüzden bu tarz durumlarda yine ceza yediğimizde olduğu gibi mesajımız silindiği zaman vs. bir konuşma ekranı açılabilir, buradan cezaya itiraz edebiliriz. Aşırı fazla gerekli değil ancak sürekli destek sistemine yazdığım için özellikle @Enes3078'in benden hoşlandığını düşünmüyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 46 Eksi
Selam, aslında durup dururken silinmiyor elbette :) mesajınız siliniyorsa birkaç nedeni vardır. En çok sebep olan durum ise "gereksiz mesaj" duru mudur? Bu konu sizin de bildiğiniz üzere uyarı sebebidir, ancak sizi şahsım ve ekip arkadaşlarım adına temin ederim; 10 gereksiz mesajdan birine ya uyarı atıyoruz ya da ona bile atmıyoruz. Elimizden geldiği kadar üyelerimizin burada keyifli vakit geçirmesi ve bizleri suçlamaması için tolere edilebilecek her durumu tolere ediyoruz. Bazı durumlarda siz de takdir edersiniz ki bu mümkün olmuyor. Sildiğimiz ve sizin durup dururken siliniyor dediğiniz mesajlar genellikle bu sebepten silinir. Ancak çok absürt bir durum olmadıkça "gereksiz mesaj" uyarısı vermemeye ve sizleri sıkmamaya çalışırız. Sevgiler.

Katılıyorum gerçekten işler burada öyle işliyor. Cezalar daha hafif ve öğretici bir şekilde veririliyor. Yeşil sitede moderatörün biriyle ters düştüğüm zaman direk gereksiz mesajtan uyarı yiyorum. Ortada gereksiz bir mesaj olmamasına rağmen. Üstelik itiraz edince rapor sistemi cezası alıyorsunuz. Şaka gibi bir forum gerçekten.

Selam, aslında durup dururken silinmiyor elbette :) mesajınız siliniyorsa birkaç nedeni vardır. En çok sebep olan durum ise "gereksiz mesaj" duru mudur? Bu konu sizin de bildiğiniz üzere uyarı sebebidir, ancak sizi şahsım ve ekip arkadaşlarım adına temin ederim; 10 gereksiz mesajdan birine ya uyarı atıyoruz ya da ona bile atmıyoruz. Elimizden geldiği kadar üyelerimizin burada keyifli vakit geçirmesi ve bizleri suçlamaması için tolere edilebilecek her durumu tolere ediyoruz. Bazı durumlarda siz de takdir edersiniz ki bu mümkün olmuyor. Sildiğimiz ve sizin durup dururken siliniyor dediğiniz mesajlar genellikle bu sebepten silinir. Ancak çok absürt bir durum olmadıkça "gereksiz mesaj" uyarısı vermemeye ve sizleri sıkmamaya çalışırız. Sevgiler.

Moderatörlük şartları ve başvurusu için bir konu var mı?

Moderatörlük şartları ve başvurusu için bir konu var mı?
Kapalı bir konu var, sanırım zaten yeteri kadar sırada bekleyen başvuru olduğu için yenisi alınmıyor.

Eki Görüntüle 23799

Eki Görüntüle 23800

Böyle mi tolere ediyorsunuz? Arama kısmına yazsam en az 100 tane hatalı ek kullanımı mesajı bulacağım ama gidip özellikle aradan resmen beni seçmişsiniz.
Selamlar, 6 adet uyarınız var ve bunlardan dördü yazım hatası ile ilgili. Bir hatayı birden fazla yaparsanız ve kendinizi düzeltmez iseniz uyarı alırsınız. Üyelerimizin geçmişine bakarız, iyi niyetimiz eğer kötüye kullanılırsa caydırıcı olması açısından uyarı veririz. Yanlış anlamayın, bunu da kişiye özel yapmayız. O uyarıyı siz olduğunuz için değil, "de" bağlacını ayırmadığınız için alırsınız. Bunu yapan Ahmet değil de Mehmet olsa o da aynı uyarıyı alır. Sevgiler.