Arkadaşlar 3 ay önce tanıştığım kız 1 hafta önce nedenini bilmediğim halde her yerden engeli bastı, aramız gayet ilk başlarda iyiydi ama neden bilmiyorum son 1 ay çok soğuk davranmaya başladı ve 1 hafta önce dediğim gibi her yerden engelledi, sebebi ne olabilir? 1 haftadır ne yediğim yemekten zevk alıyorum ne de yaptığım aktiviteden canım çok sıkkın, hayır konuşmak istemiyor olabilir ona saygım sonsuz ama dalga geçer gibi direk engellemek yerine sebebini söyleyip öyle engelleyebilirdi, hayvan muamelesi gördüm resmen.
Detaylar
Kim cevapladı?reddawn
Uzman
Engellemesininin sebebi muhtemelen hala çocuk olup karakterinin oturmamış olmasından dolayıdır ve muhakkak başka tutunduğu dal vardır ki sizinkini bırakmıştır, tecrübeyle sabit.Arkadaşlar 3 ay önce tanıştığım kız 1 hafta önce nedenini bilmediğim halde her yerden engeli bastı, aramız gayet ilk başlarda iyiydi ama neden bilmiyorum son 1 ay çok soğuk davranmaya başladı ve 1 hafta önce dediğim gibi her yerden engelledi, sebebi ne olabilir? 1 haftadır ne yediğim yemekten zevk alıyorum ne de yaptığım aktiviteden canım çok sıkkın, hayır konuşmak istemiyor olabilir ona saygım sonsuz ama dalga geçer gibi direk engellemek yerine sebebini söyleyip öyle engelleyebilirdi, hayvan muamelesi gördüm resmen.
Buna benzer şeyleri 10 kere falan yaşamışımdır. Bazı insanlar böyle işte zevkine konuşup gidiyor. Kimseye bağlanmamak gerek. Siz de benim gibi duygusal biriyseniz hemen bağlanmışsınızdır. Alışmak gerek diyorum ama alışmak da kolay değil. Bir noktadan sonra herhangi biriyle tanışmaya korkuyorsunuz.
- Makaleler
- 1
Su soğuduysa başkası kullanıyordur. Yine de birden engellemesi çocukça, insanca açıklayabilirdi.
Maalesef TR kızlarının özeti, ben inanmıştım bu kız farklıdır, daha iyidir daha olgundur ama bu da klasik çıktı.Su soğuduysa başkası kullanıyordur. Yine de birden engellemesi çocukça, insanca açıklayabilirdi.
Dostum kız engellediyse engelledi bunun sebebinin bi önemi yok. Önemli olan şey, kızın bu davranışı yüzünden kendini suçlamaman, önüne bakman. "Acaba şu özelliğim, bu davranışım yüzünden mi beni engelledi?", "Bende eksik olan bişey mi var?" gibi şeyleri düşünme. Bir dahaki sefere de bir kızla konuşurken bu tarz olaylarla karşılaşabileceğini bilerek hareket et ve belli bir seviyeye gelmeden duygusal olarak kendini kaptırmamaya çalış. Bi süre konuşmalarınız iyi gitti diye "tamam bu kız, o kız" "bu sefer buldum" tarzı düşüncelere kapılma. Tekrar söylüyorum, kendini suçlama. Bu devirde kızların seçenekleri çok fazla olduğu için bu olaylar maalesef normalleşti. Çoğumuzun başına geliyor.Arkadaşlar 3 ay önce tanıştığım kız 1 hafta önce nedenini bilmediğim halde her yerden engeli bastı, aramız gayet ilk başlarda iyiydi ama neden bilmiyorum son 1 ay çok soğuk davranmaya başladı ve 1 hafta önce dediğim gibi her yerden engelledi, sebebi ne olabilir? 1 haftadır ne yediğim yemekten zevk alıyorum ne de yaptığım aktiviteden canım çok sıkkın, hayır konuşmak istemiyor olabilir ona saygım sonsuz ama dalga geçer gibi direk engellemek yerine sebebini söyleyip öyle engelleyebilirdi, hayvan muamelesi gördüm resmen.
Bu bakış açısı uzun vadede nefrete veya düşmanlığa sebep olur. Bu kafadan çık. Şu yazıyı atlamadan okumanı tavsiye ediyorum. Ayrıca bu internet sitesi de seni çok geliştirir. Okumaya üşenirsen youtube kanalında podcast şeklinde dinle.Maalesef TR kızlarının özeti, ben inanmıştım bu kız farklıdır, daha iyidir daha olgundur ama bu da klasik çıktı.
Son düzenleme:
Saruman Paşa
Uzman
Başka kız mı yok dünyada , gider başkasını bulursun.