Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Asily

Üstün
Makaleler
5
Yer
Karabük
Normal ben mesaj yazarken, bir yandan yazıyor yazabilir. Gereksiz sayılabilir ama bazen merak edilebiliyor. Bazen "bu kullanıcı görüntüleyip ne yapıyor 2 saattir?" diyorum. Bunu önlemek için yapılabilir. Bazen uzun bir şey yazığımızda, yazdığımızı görmeli bence konu sahibi. Nereye koyacağız derseniz bir görsel bırakacağım aşağıya, öyle yapılabilir. Aynı zamanda kaç karakter yazdığını da görsek güzel olabilir.

1736414383871.webp

Artı -16 Eksi
XenForo üzerinde bunu sağlayacak çeşitli yapılar var fakat böylesi bir özelliği getirmeyi planlamamaktayım. Kaldı ki oylar da bu düşüncemle aynı doğrultuda. O nedenle çok uzamadan konuyu kapatıyorum, iyi Sosyaller dilerim.

Birisi mesajını beğenmiştir, bakmıştır. Birisi mesajını alıntılamıştır, bakmıştır. Konuya cevap gelmiştir, bakmıştır. Raporladığı mesajdan bildirim almıştır, bakmıştır. Tarayıcıyı açık bırakmıştır, sekme değiştirken bakmış olmuştur. Tarayıcıyı açık bırakmıştır, sekmeyi kapatırken bakmış olmuştur.
Aklıma gelmeyen başka senaryolar da vardır elbet.

Google'da arayıp konuya girmek de var ama canı sıkılıp konu konu gezenleri göz ardı etmemek lazım. İlla mesaj yazacak diye bir kural yok, haklısınız.