Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.

BirForumcuKişi

Üstün
Artı 12 Eksi
Özellikle yanıt için bir tuşta olabilir. Kimse yazmadığında yazıyor ama bu sefer konu cevapsız konulara da girmiyor gereksiz bir cevapla kalıyorsun öyle.
Bu benim kablo sorduğum konuda da oldu, tam bir cevap da yazmadığı için hiçbir şey de anlamayıp kabloyu aldım. Uyumsuz olduğunu görmek için 550 TL vermem gerekti, iadesini bekliyorum hala.

Bazı konulara cevpa vermesin bazen bazı konulara gereksiz cevap veriyor örnek.

Konu oluştururken zaten altta yapay zeka botunu etkinleştir seçeneği var. Konu sahibi açıcağı konuda yapay zeka botunun konuşmasını istemiyorsa kapatabilir.

1738335879989.webp

Bütün konularda bu seçeneğin olması da bir yandan saçma. Mesela sıcak fırsatlar kategorisinde bu seçenek olmamalı bile.

Ayrıca konu sahibi dışında konuya yazan kişilerede cevap veriyor bu da saçma. Örnek konu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu oluştururken zaten altta yapay zeka botunu etkinleştir seçeneği var konu sahibi açıcağı konuda yapay zeka botunun konuşmasını istemiyorsa kapatabilir.

Eki Görüntüle 120422

Bütün konularda bu seçenek olmasıda bir yandan saçma. Mesela sıcak fırsatlar kategorisinde bu seçenek olmamalı bile.

Aydınlandım şu an ama keşke sonradan sunulan bir seçenek olsaydı. Mesela artık kullanıcı gerçekten çözüme kavuşamayacağını düşünüp yapay zekadan destek almaya basmayı tercih etse daha sağlıklı olur. Ayrıca okudum anlıyorum gibi küçücük olmuş fark edilmiyor.

Geriye dönük konularda açık olmasın en azından. Bugün itibaren açılan konularda olsun falan. Önceden AI opsiyonunu dikkat eden birinin olduğunu düşünmüyorum.

Çözüm konularına da yazıyor. Bunlar için ayarlanması gerekiyor. Ayrıca mesajın en üstünde yapay zeka botu olduğunu belirterek çözüm yazmalı. Çoğu üye soldaki kullanıcı adı veya fotoğrafına bakmıyor.

Konu açarken bu botun varsayılan olarak işaretli olması sebebiyle bazen konuyu açan kişi bu seçeneği kaldırmayı unutabiliyor, sonuç olarak böyle şeyler olabiliyor. Bu botun varsayılan olarak aktif kalmaması gerektiğini, konu sahibi kendisi isterse etkinleştirmeli diye düşünüyorum. Artıladım.

TecholAI'ın yanıtlamayacağı kategorileri sonradan oluşturduk, yani bu konu işleme alındı. İlgili listeye buradan erişebilirsiniz. Ayrıca geliştiricisine varsayılan olarak AI botunu devre dışı bırakma ve belirli ön eklerde AI botunu devre dışı bırakma konusunda öneride bulunduk. O da gelince tamamen çözümlenecektir bu yaşanan problemler. O nedenle öneriyi uygulandı olarak işaretliyorum. İyi Sosyaller dilerim.