Detaylar
Kim cevapladı?or3m.d
Yetkin
Nigdog kiss.Mersin'e gitmiştik arkadaşlarım ile. Otelden çıktık markete gidiyoruz, market yoluna bir köpek ile karşılaştık, arkadaşım köpeği görünce köpekten kaçmaya başladı köpekte onu kovalamaya. Diğer arkadaşım da köpeği kendisine çekip sevmeye başladı. Ben de yanına gidip köpeği sevdim ve kucağıma patilerini koydu. Ardında oradan uzaklaşırken köpek peşimizden geliyordu ve kendisini sevdirtmeye çalışıyordu. Severken sürekli dili dışarıdaydı ve ben de köpeğin taklidi yapmak amacıyla dilimi çıkarttım ve dilimi yaladı, first kiss. Ağzıma mama tadı gelmişti başka bir şey olmadı ama biraz iğrençti. Otel'e doğru yürümeye devam ederken de yeni sevgilim (köpek) peşimizi bırakmıştı.
Mimar Selim Bey
Yetkin
Çok yanlış anladım, kusura bakmayın da o nasıl başlık?
Bütçe nedir
Yetkin
Köpekleri sevin, ya böyle anınız olur ya da bir daha foruma giremeyebilirsiniz...
Siz ne anladınız Selim Bey?Çok yanlış anladım, kusura bakmayın da o nasıl başlık?
Mimar Selim Bey
Yetkin
Hocam çok güzel ve içten bir anı. Devir kötü olunca tabii insan yanlış anlıyor.Köpekleri sevin, ya böyle anınız olur ya da bir daha foruma giremeyebilirsiniz...
Siz ne anladınız Selim Bey?![]()
Alifer
Uzman
Yonga hocamın ppsinin köpek olduğunu düşününce sadece güzel yazması ilginç olmuş. İnsana "yoksa o da mı" diyor insan