Jumpscare vardı yanlış hatırlamıyorsam ama çok korkunç bir oyun değil, bir kere zaten leon s. Kennedy gibi bir karakteri oynuyorsunuz bu karakter mükemmel dövüşüyor, ayrıca oyunda silah da kullanıyorsunuz korku unsurlarına ateş etmek için. Outlast gibi sadece kaçıp saklanma odaklı olsaydı evet oynayamazdınız ama RE4 remake gayet oynanabilir düzeyde.

Tırsak bir oyuncu olarak RE4’ü rahat oynadım diyebilirim, ilk 1-2 saat köy ortamı falan rahatsız edici gelir belki en fazla. RE2’ye falan oranla çok daha rahat oynanılabilir.

Tırsak bir oyuncu olarak RE4'ü rahat oynadım diyebilirim, ilk 1-2 saat köy ortamı falan rahatsız edici gelir belki en fazla. RE2'ye falan oranla çok daha rahat oynanılabilir.

Hocam işte beni de köy ortamı geriyor, köy ortamından sonra oyun daha açık alanlara mı evriliyor?

Re serisi öyle Outlast gibi bir oyun değil zombilerin sizi kovaladığı ve sizi korkuttuğu bir oyun değil, zaten jumpscare yok varsa bile sadece 1 2 tane var, ben 2 kere bitirdim ama hatırlamıyorum. He Dead Space oynamanızı önermem o gerçekten çok korkunç, re bana göre korku oyunu değil zaten gerilim oyunu, sizin oynamanız gereken re serisi, oynamamanız gereken Dead Space :D

Re serisi öyle Outlast gibi bir oyun değil zombilerin sizi kovaladığı ve sizi korkuttuğu bir oyun değil, zaten jumpscare yok varsa bile sadece 1 2 tane var, ben 2 kere bitirdim ama hatırlamıyorum. He Dead Space oynamanızı önermem o gerçekten çok korkunç, re bana göre korku oyunu değil zaten gerilim oyunu, sizin oynamanız gereken re serisi, oynamamanız gereken Dead Space :D

Zaten Dead Space serisine hiç bulaşacağımı sanmıyorum teşekkür ederim. :D

Zaten Dead Space serisine hiç bulaşacağımı sanmıyorum teşekkür ederim. :D

Bence kesinlikle oynamaya değer bir oyun ama oyunun azıcık olayını anlıyım kafasındaysanız 2. Oyunu bitirin derim, 2.Oyun %90'ı polis karakolunda geçiyor alan daha dar, bir de spoiler olur mu bilmiyorum ama
oyunun bir banyosunda MP5 var ve sınırsız mermisi var, o silahı alınca gerilim falan uçup gidiyor :D
ve oyunun sonlarına doğru ölümsüz, yakışıklı bir abimiz sürekli sizin peşinizden geliyor.

Hocam işte beni de köy ortamı geriyor, köy ortamından sonra oyun daha açık alanlara mı evriliyor?
Öyle hatırlıyorum, yalan olmasın şimdi. Fakat RE2’ye oranla daha seri zaten oyun, ana karakter daha atletik, daha çok mermi ve kuvvete sahip olduğunuzu bilerek daha rahat oynuyorsunuz oyunu direkt.

oyunun bir banyosunda MP5 var ve sınırsız mermisi var, o silahı alınca gerilim falan uçup gidiyor :D
Ben daha da uçup All Ingame Rewards Unlocked DLC'sini alıp sınırsız mermili Minigun ve roket atar ile yardırdım :D Ortada gerilim falan da kalmadı, komik bir hale büründü RE2 Remake :D

Tırsak biriyseniz dopaminle hoplaya zıplaya oynarsınız. Arkadaşlarım varken veya arkadaşlarımla coop oynamazsam hiç oynamıyorum çünkü yemiyor hocam. :)
Gerilim dozajı fazla diye biliyorum RE 4 için gerilim bana kalırsa jump scaredan daha zor.