Outlast kendimizi savunmamıza izin verse çok sağlam oyun serisi bence ama kaç saklan sıkıyor bir süre sonra.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Outlast kendimizi savunmamıza izin verse çok sağlam oyun serisi bence ama kaç saklan sıkıyor bir süre sonra.
Son oyununda kendini savunamasan da saldırma mekaniği var 1 2 tane. Online olan.
- Makaleler
- 9
The Evil Within çok sağlamdır.
Yeni çıkana co-op olduğu için bakmadım bile. Outlast single oynanır co-op hiç yakışmamış oyuna bence. Single da oynanıyor ama belli, oyun co-op üzerine tasarlanmış.Son oyununda kendini savunamasan da saldırma mekaniği var 1 2 tane. Online olan.
Korku oyunu değil ama Dying Light ve Dying Light 2 güzel.Resident Evil tarzı kendimizi savunabileceğimiz korku oyunu arıyorum. Sadece kaç saklanlı korku oyunları çok iyi dizayn edilmediği sürece sevmiyorum. Var mıdır böyle kendimizi savunabileceğimiz korku oyunları?
- Makaleler
- 1
Don't Scream var. Bi ara Hype almıştı epey.
3.7 saat oynadım da şu anlık iyi bir oyun değil eklenmesi gereken çok şey var. Benim gibi çabuk korkan insanları başarıyla korkutuyor ama daha iyisi olabilirdi. Shhh! Oyunu daha başarılı Don't scream'e göre. Adamlar çoktan 2. Map'i getirdi Don't scream hala daha optimizasyonunu anca düzelttiler.
Save 50% on Shhh! on Steam
Face a terrifying experience but don't scream! If you make noise... It's game over! (You will need a Microphone)!
Gece Minecraft'ta magralara gir. Hayatindaki en iyi korkuyu yasarsin.