Asıl hedef tanrıdan kopmaya yakın veya hristiyan olup dindar olmayan insanlar, ateistler değil. Bu filmlerde kurban olan masum karakterlerin hepsi ateist agnostik tipler eğer incelerseniz. Bizde ki düşen uçakta ateist olmaz kafasıyla ateistlere ibretlik ders verip onu kurtaran bir din adamı görürüz filmin konusunda. Ateizme yaklaşmış kişileri uzaklaştırmak için yapılıyor yani.Amaçları o olsa da çok saçma tanrıya inanan ruhani varlıklara ya da vb şeylere inanan insanların bu filmleri izleyeceğini sanmıyorum izleseler bile tanrı ya da ruhani varlıklar onlarla uğraşırdı ateistlerle uğraşsa ne olur uğraşmasa ne olur adam zaten yok sayıyor bunları gerçeğini görmeden inanmaz. Bundan dolayı ateistleri etkileyeceğini sanmıyorum film bitene kadar korkarım sonrası normal hayata devam. Kabataslak anlatmaya çalıştım umarım anlamışsınızdır.
Detaylar
Kim cevapladı?kubatotuzsubat111
Uzman
Asıl hedef tanrıdan kopmaya yakın veya Hristiyan olup dindar olmayan insanlar, ateistler değil. Bu filmlerde kurban olan masum karakterlerin hepsi ateist agnostik tipler eğer incelerseniz. Bizde ki düşen uçakta ateist olmaz kafasıyla ateistlere ibretlik ders verip onu kurtaran bir din adamı görürüz filmin konusunda. Ateizme yaklaşmış kişileri uzaklaştırmak için yapılıyor yani.
Şimdi anladım hocam çok doğru.
Pena
Çalışkan
Bana sorarsanız filmlerdeki tanrının azabı ya da lanetlerden dolayı kötü şeyler yaşayan kişileri görmek daha çok insanı dinden soğutur. İnsanların çoğu korkmamak için inanmamayı tercih eder. İnsanlık tarih boyu tanrı azabı korkusunu ele alarak yazılar yazdı kitaplar sergiledi, bunun sebebi ise hayatının bir gücün elinde olmasının korkusu. Yönetmenler de bunu kullanıyor.
Pena
Çalışkan
Sübhanallah
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-