Dün sabaha doğru Korku Seansı 1 izledim ve filmin başında dikkatimi çeken korkutan bir şey fark ettim. Defalarca bitirdim ama ilk defa fark ediyorum. Filmin başında "Bu film gerçek bir hikayeye dayanmaktadır." diyor bu doğru mudur acaba? Öyleyse o hikaye nerede ve ne zaman, nasıl olmuş?

Evimden geceleri ses geliyor ve buna alıştım. Artık odadan dışarı çıkmadığım sürece çok da korkutucu gelmiyor bu sesler, çünkü biliyorum kapıyı açıp da içeri giremez. Yani bir kedinin böyle bir şey yapabileceğini düşünmüyorum.

Geceleri bu tarz filmleri izlemekten korkardım. 1 sene önce de inancımı yitirdim ruhani varlıklara vb. şeylere. Şimdi Korku Seansı 2'yi de izleyeceğim ama yine de içimde bir korku var.

Siz ne düşünüyorsunuz korku filmleri ve bu cin, şeytan gibi şeylerin varlığı hakkında ve inanmıyorsanız bile benim gibi korku filmleri seyrederken ufak da olsa korkuyor musunuz?
Gerçek olaylara dayanıyor dedikleri Amerikada ki hristiyan cinci baptist adamların uydurma hikayelerinden ibarettir. Bu adamların tarikatlarına kiliselerine üye olan güçlü insanların arasında senaristler ve yönetmenlerde var. Korku Seansı, Dehşetin Yüzü, Annabelle gibi yapımları izlemeyi seviyorum bu arada ama bu filmlerin bir misyonerlik amacıyla çekildiğini unutmayalım. Korku ile insanları dine bağlamaktır amaçları.

Gerçek olaylara dayanıyor dedikleri Amerika'daki Hristiyan cinci baptist adamların uydurma hikayelerinden ibarettir. Bu adamların tarikatlarına kiliselerine üye olan güçlü insanların arasında senaristler ve yönetmenlerde var. Korku Seansı, Dehşetin Yüzü, Annabelle gibi yapımları izlemeyi seviyorum bu arada ama bu filmlerin bir misyonerlik amacıyla çekildiğini unutmayalım. Korku ile insanları dine bağlamaktır amaçları.

Amaçları o olsa da çok saçma tanrıya inanan ruhani varlıklara ya da vb şeylere inanan insanların bu filmleri izleyeceğini sanmıyorum izleseler bile tanrı ya da ruhani varlıklar onlarla uğraşırdı ateistlerle uğraşsa ne olur uğraşmasa ne olur adam zaten yok sayıyor bunları gerçeğini görmeden inanmaz. Bundan dolayı ateistleri etkileyeceğini sanmıyorum film bitene kadar korkarım sonrası normal hayata devam. Kabataslak anlatmaya çalıştım umarım anlamışsınızdır :D.

Ben izlemedim şimdi bir göz gezdirdim ama benlik değil gibi.
Ben de birkaç kere karşıma çıkınca öyle demiştim. Fakat bu güven muhabbeti konusunda gece şöyle bir şey gördüm ve beni bayağı germişti. Annesine yalvarırken bir anda annesini böyle görmek çok sıkmıştı canımı. Beni böyle şeyler daha çok geriyor.

Ben de birkaç kere karşıma çıkınca öyle demiştim. Fakat bu güven muhabbeti konusunda gece şöyle bir şey gördüm ve beni bayağı germişti. Annesine yalvarırken bir anda annesini böyle görmek çok sıkmıştı canımı. Beni böyle şeyler daha çok geriyor.

Bir daha baktımda midem kaldırsada psikolojide bozar bu film o yüzden hiç izlemiyim en iyisi :D.

Her ne olursa olsun şunu unutma. Biz onlardan daha güçlüyüz. Başka gezegenlerde bize benzeyen veya benzemeyen varlıklar olabilir. Bizim gezegenimizde bizden hariç kimse yok ama merak etme. Başka gezegenden gelme ihtimali olan varlıklara karşı elimizdekileri hayal et. Nükleer bombalar, lazer silahları, Kaan, F22, F35 gibi radara yakalanmayan jetleri düşün. Insanoğlu bu varlıklardan kat kat daha güçlü ve zeki.

Tek eksiğimiz oksijensiz yaşayamamamız. Bunu da çözersek biz başka gezegenlere gidebiliriz. Yakıt kısmı da var ama o da hallolur.

Her ne olursa olsun şunu unutma. Biz onlardan daha güçlüyüz. Başka gezegenlerde bize benzeyen veya benzemeyen varlıklar olabilir. Bizim gezegenimizde bizden hariç kimse yok ama merak etme. Başka gezegenden gelme ihtimali olan varlıklara karşı elimizdekileri hayal et. Nükleer bombalar, lazer silahları, Kaan, F22, F35 gibi radara yakalanmayan jetleri düşün. Insanoğlu bu varlıklardan kat kat daha güçlü ve zeki.

Tek eksiğimiz oksijensiz yaşayamamamız. Bunu da çözersek biz başka gezegenlere gidebiliriz. Yakıt kısmı da var ama o da hallolur.
Üzgünüm fakat biz daha yıldızlararası yolculuk yapamazken ışık yılı uzaklıktan gelen bir medeniyet atom bombamıza gülerdi.