Korsan içeriklere karşı Malwarebytes'in PC tarama özelliği ve Windows Defender'in gerçek zamanlı koruması yeterli midir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Antivirüse gerek var mı? Korsan içerikleri indirmemeniz yeterli? Soruyu ben mi yanlış anladım? :/
Korsan icerik kullandığımız senaryoyu düşünelim biz.Antivirüse gerek var mı? Korsan içerikleri indirmemeniz yeterli? Soruyu ben mi yanlış anladım? :/
Windows Defender yetersiz kalabiliyor. Bunun için ek programlara başvurman gerekebilir. Ek olarak bir uygulama indirmeden araştırmalarda bir çok kaynağa ve kullanıcı yorumlarını göz önüne alırsan senin için daha iyisi olabilir. Önerilebilecek olarak Bitdefender önerebilirim çok iyi geri dönütleri de bulunmakta ben de çok kullandım.(Şu an aktif olarak Mac kullandığım için gerek duymuyorum korumak için bir programa.) Bir şey indirmeden önce bir de VirusTotal bakılabilir mesela.
BlackShadow
Yetkin
Malwarebytes ücretsiz sürümü dahi iş görür ancak tavsiyem 4.x sürümleri için satılan ömür boyu lisans keylerden alıp Premium yapmanızdır.
tungtungtungsahur
Çalışkan
Zaten crack DLL'leri siliyor diye Defender'ı siliyoruz XD. İkisi de beraber iş görür bayağı dostum.
Son düzenleyen: Moderatör:
laucsbscrytesxd
Çalışkan
Bitdefender kullanıyorum, memnunum kankam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan kullanacak kişi Antivirüs kullanmamaya cesaret etsin azıcık. Bu nedir ya? İndirsen bile kullanamayacaksın zaten.
Ondan sonra gelip "Fit abladan oyunu indirdim bilmem ne hatası veriyor çözemiyorum help!" diyorsunuz.
Ondan sonra gelip "Fit abladan oyunu indirdim bilmem ne hatası veriyor çözemiyorum help!" diyorsunuz.