Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Epic Games sadece bir örnekti. EUR ile satış yapan platformlar da var. İki tane para birimi olunca neye göre hesaplanacak? Hesaplamada kolaylık olsun diye iki para birimi varsa niye arada 10 dolar fark var?@80, açıkçası Epic Games'den oyun satın almaya pek sıcak bakmıyorum. Korsandan farksız. Oyunu bir şekilde oynarım ama Epic Games'den satın almam, oynayacağım oyun multiplayer ise ancak Epic Games'den alırım.
- Makaleler
- 1
O zaman Steam’de 25 dolarlık bir oyun görürsem 800 TL’den pahalı diye destek isteyebilmem gerekli. TL ekstre ile ödersem 800 TL’den fazla ödemiş oluyorum ve yine 35 dolar sınırının bir anlamı kalmıyor. Her şekilde elde edebileceğimiz daha düşük olan 800 TL sınırı varken 35 dolar sınırı ne işe yarıyor?@80, en büyük pazarlardan birisi Steam olduğu için bence doğrudan Steam'in baz alınması daha mantıklı.
- Makaleler
- 1
Bir işe yaramadığı için de kuraldan doları silmeleri veya hesaplama kolaylığı için güncel tutarlar ile güncellemeleri gerekiyor.@80, onu bilemiyorum işteKafa yormaya değecek mesele olduğunu da düşünmüyorum.
Hocam yanlış anlamayın ama siz neden bu korsan olayına bu kadar taktınız?
Paramız yok! Namuslu yaşamak istiyoruz.
Sanki bende var
- Makaleler
- 3
Kuralı koyanlar açıklık getirir diye umuyorum ama bana yerel fiyatlandırma yapanların biraz düşürmesi yüzünden böyle bir fark var gibi geliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı