Detaylar
Kim cevapladı?Hayır. Korsan oyun oynamanın paran yok diye fırından ekmek çalmaktan bir farkı yok. Paran yoksa gidip restorantta yemek yemiyorsan korsan da oynamayacaksın. Biriktir al.
Farkı var birinde zarara giriyor fırın. Korsan dizi-film izlemedin, reklam engelleyici kullanmıyorsun, kaçak MP3 içeriklerden hiç indirmedin galiba.
Yok indirmiyorum. Müzik servislerini kullanıyorum, Netflix ve Amazon Prime'dan izliyorum. Ülkemizde HBO olmadığı için HBO dizilerini birkaç kez indirdiğim oldu mecburiyetten o kadar.Farkı var birinde zarara giriyor fırın. Korsan dizi-film izlemedin, reklam engelleyici kullanmıyorsun, kaçak MP3 içeriklerden hiç indirmedin galiba.
Olsun ödememişsin kiYok indirmiyorum. Müzik servislerini kullanıyorum, Netflix ve Amazon Prime'dan izliyorum. Ülkemizde HBO olmadığı için HBO dizilerini birkaç kez indirdiğim oldu mecburiyetten o kadar.
Oyunları çoğaltmanın bir ücreti yok iken yemek örneğinin bir maliyeti var. Aynı şey değil.Hayır. Korsan oyun oynamanın paran yok diye fırından ekmek çalmaktan bir farkı yok. Paran yoksa gidip restorantta yemek yemiyorsan korsan da oynamayacaksın. Biriktir al.
Artık korsan oyun öneriminin yasak olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Bence şu anki korsan oyun kuralı hiç fena değil. Yeni çıkan oyunları da, çıktığı gibi korsan olarak forumda paylaşmayalım bir zahmet.
- Makaleler
- 1
Ekmek bir ihtiyaç ve tükenebilir ama dijital ürünler sınırsız çoğaltılabilir.Hayır. Korsan oyun oynamanın paran yok diye fırından ekmek çalmaktan bir farkı yok. Paran yoksa gidip restorantta yemek yemiyorsan korsan da oynamayacaksın. Biriktir al.
Ekmek çalmakla, korsan oyun kullanmak aynı şey değil.
Yok indirmiyorum. Müzik servislerini kullanıyorum, Netflix ve Amazon Prime'dan izliyorum. Ülkemizde HBO olmadığı için HBO dizilerini birkaç kez indirdiğim oldu mecburiyetten o kadar.
Ben de şu an müzik servislerini kullanıyorum. Türkiye'de önemli filmleri yayınlamayan servislerin para hak ettiğini de düşünmüyorum yine de video yayın platformlarını da kullanıyorum.
Reklam engelleyici kullanmayınca şirket zarara uğruyor.
Fırından ekmek çalarsın zarara uğrar. Korsan kullanırsın zarara giren olmaz çünkü zaten o oyuna 1000 lira vermeyeceksindir ve şirket zaten kârını elde etmiş olur. Korsan oyun olmasının fiyatları aşağı çektiğini düşünüyorum veya ileride potamsiyel fiyatı aşağı çekecektir. Her türlü iş abonelik sistemlerine gelir.
Senin keyfinden yaptığın sürekli eylem saygısızlık hırsızlık başka bir şey değil. HBO Türkiye'de olmadığı için bir iki kereye mahsus yaptığım şeyle senin yaptığını bir mi tutuyorsun.
800 lira sınır yüksek bence.Bence şu anki korsan oyun kuralı hiç fena değil. Yeni çıkan oyunları da, çıktığı gibi korsan olarak forumda paylaşmayalım bir zahmet.
Eki Görüntüle 37564
Keyiften mi? Keyiften uğraşıyoruz aynen.Senin keyfinden yaptığın sürekli eylem saygısızlık hırsızlık başka bir şey değil. HBO Türkiye'de olmadığı için bir iki kereye mahsus yaptığım şeyle senin yaptığını bir mi tutuyorsun.
Zaten korsan yoluna giren birisi kendi kendine indirmeyi öğrenmeli. Zaten bu devirde 1-2 araştırma ile, neresi güvenli vesaire kolayca öğrenilebiliyor.
Yeni konular
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-