Az önce arkadaşın biri YouTube'da çalışan bir reklam engelleyici önermiş. Bu engelleyiciler yapımcılara zarar veriyor. Korsan oyun oynayanların verdiği zararla aralarında hiçbir fark yok. Forumda birini desteklemek yasaksa diğeri de yasaklansın.
Ya sırf korsan oyun yasağı var diye forumu meclise çevirdiniz he. Herkes saçma sapan öneriler sunup duruyor oyun argümanını sunarak. Ben de açacağım en sonunda 'Korsan oyunla alakalı öneriler onaylanmasın' diye bir öneri. Ne bu ya?
Ne alaka? Ayrıca reklam engelleyiciler sadece reklam odaklı değil güvenlik ve gizlilik açısından da önemli bir hâle geldi artık. Takip amaçlı içerikler, zararlı içerikler gibi şeyleri de engelliyorlar. İnternetteki güvenliğimizi artırmamıza da yarıyor kısacası. Ve bunu resmî olarak mağazalarda yayınlıyorlar. Reklam engelleyici illegal değildir.
Ne alaka? Ayrıca reklam engelleyiciler sadece reklam odaklı değil güvenlik ve gizlilik açısından da önemli bir hâle geldi artık. Takip amaçlı içerikler, zararlı içerikler gibi şeyleri de engelliyorlar. İnternetteki güvenliğimizi artırmamıza da yarıyor kısacası. Ve bunu resmî olarak mağazalarda yayınlıyorlar. Reklam engelleyici illegal değildir.
Geçilmeyen reklamlara karşıyım ve videolarda adım başı reklam izlemekten çok sıkıldım. Açgözlülüğü bırakıp reklamları azaltmaları gerekiyor. Saçma sapan reklam politikasını izlemeye devam ederlerse bal gibi gayet reklam engelleyici kullanılır. Televizyonu bitirme adına açılan bir platform şu anda bir televizyon gibi davranıyor, ne ironik ama değil mi? Bu öneriye eksi veriyorum.
Geçilmeyen reklamlara karşıyım ve videolarda adımbaşı reklam izlemekten çok sıkıldım. Açgözlülüğü bırakıp reklamları azaltmaları gerekiyor. Saçma sapan reklam politikasını izlemeye devam ederlerse bal gibi gayet reklam engelleyici kullanılır. Televizyonu bitirme adına açılan bir platform şu anda bir televizyon gibi davranıyor, ne ironik ama değil mi? Bu öneriye eksi veriyorum.
Ben de sizinle aynı fikirdeyim, fakat YouTube Premium kullanmak varken reklam engelleyici kullanmak etik mi? Ya da en sevdiğimiz oyunu satın alarak binlerce çalışanın emeğinin hakkini vermek varken korsan indirmek etik mi? Bende kullanıyorum reklam engelleyici fakat YouTube hakkini veriyorum.