Az önce arkadaşın biri YouTube'da çalışan bir reklam engelleyici önermiş. Bu engelleyiciler yapımcılara zarar veriyor. Korsan oyun oynayanların verdiği zararla aralarında hiçbir fark yok. Forumda birini desteklemek yasaksa diğeri de yasaklansın.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
O zaman platformu parali yapsin.
Para vereyim, uzerine yine reklam cerezleri ile izlenmek gibi sacmalik olamaz.
Simdi sen Micro$oft'un Edge dayatmasini da, telemetrilerini de savunursun.
Eğer korsan oyun oynamayıp, adblocker kullanırsan savunurum
PDF görüntüleyici.Okular ne demek? Ya da okullar mı demek istediniz?
XZ arşiv yazılımı da özgürdü, bir gece ansızın üstüne virüs yerleştirdirler.
Adamlar hizmet veriyor yani. O hizmet için de reklam izletiyor, para kazanıyor.Ben YouTube için açmıştım konuyu. Millet YouTube'u bedavaya kullandığını öğrendiğimde koydu birazcık.
Korsan oyun oynama derken iyi de buna hayır deyince kötü. Bunlar böyle işte
- Makaleler
- 24
Ozgur olduğu için daha dagitimlara verilmeden durduruldu. Ozgur olmayan yazilimlarda bunun gibi kac tane acik vardir, tespit edilmeyi bekleyen.XZ arşiv yazılımı da özgürdü, bir gece ansızın üstüne virüs yerleştirdirler.
Aeronight
Üstün
Ya sırf korsan oyun yasağı var diye forumu meclise çevirdiniz he. Herkes saçma sapan öneriler sunup duruyor oyun argümanını sunarak. Ben de açacağım en sonunda 'Korsan oyunla alakalı öneriler onaylanmasın' diye bir öneri. Ne bu ya?
Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımızı alırlar, ruhumuz duymaz.Ozgur olduğu için daha dagitimlara verilmeden durduruldu. Ozgur olmayan yazilimlarda bunun gibi kac tane acik vardir, tespit edilmeyi bekleyen.
Bir gece ansızın yerleştirilen virüs, bleeding edge dağıtımnlara verildiği gün fark edildi ve düzeltildi birkaç saatte.XZ arşiv yazılımı da özgürdü, bir gece ansızın üstüne virüs yerleştirdirler.
- Makaleler
- 5
Ne alaka? Ayrıca reklam engelleyiciler sadece reklam odaklı değil güvenlik ve gizlilik açısından da önemli bir hâle geldi artık. Takip amaçlı içerikler, zararlı içerikler gibi şeyleri de engelliyorlar. İnternetteki güvenliğimizi artırmamıza da yarıyor kısacası. Ve bunu resmî olarak mağazalarda yayınlıyorlar. Reklam engelleyici illegal değildir.
Seri bir şekilde eksi.
Seri bir şekilde eksi.
Bu bir örnek, ehe.Bir gece ansızın yerleştirilen virüs, bleeding edge dağıtımnlara verildiği gün fark edildi ve düzeltildi birkaç saatte.
Ne alaka? Ayrıca reklam engelleyiciler sadece reklam odaklı değil güvenlik ve gizlilik açısından da önemli bir hâle geldi artık. Takip amaçlı içerikler, zararlı içerikler gibi şeyleri de engelliyorlar. İnternetteki güvenliğimizi artırmamıza da yarıyor kısacası. Ve bunu resmî olarak mağazalarda yayınlıyorlar. Reklam engelleyici illegal değildir.
Seri bir şekilde eksi.
Reklam engelleyiciler legalse neden YouTube çatır çatır reklam engelleyicileri engelliyor bunu açıklar mısınız?
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Geçilmeyen reklamlara karşıyım ve videolarda adım başı reklam izlemekten çok sıkıldım. Açgözlülüğü bırakıp reklamları azaltmaları gerekiyor. Saçma sapan reklam politikasını izlemeye devam ederlerse bal gibi gayet reklam engelleyici kullanılır. Televizyonu bitirme adına açılan bir platform şu anda bir televizyon gibi davranıyor, ne ironik ama değil mi? Bu öneriye eksi veriyorum.
Geçilmeyen reklamlara karşıyım ve videolarda adımbaşı reklam izlemekten çok sıkıldım. Açgözlülüğü bırakıp reklamları azaltmaları gerekiyor. Saçma sapan reklam politikasını izlemeye devam ederlerse bal gibi gayet reklam engelleyici kullanılır. Televizyonu bitirme adına açılan bir platform şu anda bir televizyon gibi davranıyor, ne ironik ama değil mi? Bu öneriye eksi veriyorum.
Ben de sizinle aynı fikirdeyim, fakat YouTube Premium kullanmak varken reklam engelleyici kullanmak etik mi? Ya da en sevdiğimiz oyunu satın alarak binlerce çalışanın emeğinin hakkini vermek varken korsan indirmek etik mi? Bende kullanıyorum reklam engelleyici fakat YouTube hakkini veriyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-