Az önce arkadaşın biri YouTube'da çalışan bir reklam engelleyici önermiş. Bu engelleyiciler yapımcılara zarar veriyor. Korsan oyun oynayanların verdiği zararla aralarında hiçbir fark yok. Forumda birini desteklemek yasaksa diğeri de yasaklansın.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
- Makaleler
- 4
Reklam engelleyici, kullanıcının sitelerde gezinirken karşısına çıkacak sinir bozucu reklamlar engeller, bunun korsanla bir alakası yok.
YouTube alternatifi olmayan bir uygulama olduğu için kafasına göre politika yapabiliyor, oyunlarla nasıl karşılaştırabiliyorsunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyun belli şartları karşılıyorsa dolaylı olarak yardım ediliyor diye biliyorum. Reklam gibi vakit çalan bir şeyle korsan oyunu nasıl ilişkilendirdiniz? Garip.
Aslında haklısın ama insanların 10 saniye girip izleyeceği şeyi engelleyen reklamlar koymak bence insanlık suçu
. Reklamı sadece sağa sola videoyu izlemeye engel olmayacak şekilde koysalar sıkıntı olmaz bence. O yüzden reklam engelleyici iyi bir şey bence.
- Makaleler
- 7
Reklam engelleyicilerin kendileri zaten eklenti olarak "Geliştirici" tarafından sunuluyor mesela. Korsan oyun ise direkt başkası oyunun DLL dosyasını değiştirerek sana oyunu direkt olarak ücretsiz sunmasını sağlıyor.
Reklam engelleyicilerin coğu "resmi" olarak zaten ücretsiz ve kullanılıyor. Korsan oyun ise hiç resmi değil.
Reklam engelleyicilerin coğu "resmi" olarak zaten ücretsiz ve kullanılıyor. Korsan oyun ise hiç resmi değil.
Konuya göre reklamlar benim paramla aldığım bir şey gibi pazarlanmaya çalışılmış ve saçma olmuş.
Bildiğim kadarıyla belli bir meblanın üstündeki oyunlarda önermek yasak değil.
uBlock Origin öneririm. Bayağı güzel.
Eksik DLL dosyalarını falan paylaşmak yasak değil link hala yasak.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.