Az önce arkadaşın biri YouTube'da çalışan bir reklam engelleyici önermiş. Bu engelleyiciler yapımcılara zarar veriyor. Korsan oyun oynayanların verdiği zararla aralarında hiçbir fark yok. Forumda birini desteklemek yasaksa diğeri de yasaklansın.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Forumda yapılan önerilerde en hızlı şekilde bu kadar eksiye düşen ilk kişisin hocam tebrikler.
Bir taraf reklamlardan gelir elde ediyor diğer taraf oyun satarak. Gerçi umurumda değil öylesine açmıştım konuyu.Reklam engelleyici, kullanıcının sitelerde gezinirken karşısına çıkacak sinir bozucu reklamlar engeller, bunun korsanla bir alakası yok.
YouTube'dan bahsediyoruzYapımcı dediklerin beş para etmez servislerine tonlarca reklam koyanlar herhalde.![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Zarar verdiği için Hindistan'ın adı bile duyulmayan saçma sapan bir köyünden YouTube kanalı için PUBG Mobile oyun kesiti koyanları da mı izleyelim ya?
Bana mantıklı gelmedi, kıyasın tarafları arasında fark var.
Bazıları öyle reklamlar yapıyor ki o reklam engellense daha az zararı olur.
Bazıları öyle reklamlar yapıyor ki o reklam engellense daha az zararı olur.
- Makaleler
- 4
Ama iki şeyin kullanım mantığı aynı değil.Bir taraf reklamlardan gelir elde ediyor diğer taraf oyun satarak. Gerçi umurumda değil öylesine açmıştım konuyu.
5 para etmez her türlü.
Tek geliri reklam olan bir sitenin gelirini kesiyorsun Crack kullanmaktan hiçbir farkı yok. Ben ikisini de kullanıyorum o ayrı mevzu.Reklam engelleyici, kullanıcının sitelerde gezinirken karşısına çıkacak sinir bozucu reklamlar engeller, bunun korsanla bir alakası yok.
Korsan oyun önerisi tamamen yasak.Bildiğim kadarıyla belli bir meblanın üstündeki oyunlarda önermek yasak değil.
Genele bakacak olursak oyunlar ücret karşılığı yayınlanıyor, web siteleri ise içeriği ücretsiz sunuyor karşılığında 3-5 kuruş kâr için reklam koyuyor. Aynı şey mi sizce? Bilmiyorlar mı ücretli abonelik eklemeyi?Bir taraf reklamlardan gelir elde ediyor diğer taraf oyun satarak.
Hocam YouTube reklam engelleyecileri engelliyor çünkü reklamlardan gelir elde edemiyorlar. Aslında konu çok önemli bir mevzu değil fakat korsan, yapımcıya zarar veriyor öbürü de zarar veriyor. Biri yasaksa diğeri de yasaklansın.Reklam engelleyicilerin kendileri zaten eklenti olarak "Geliştirici" tarafından sunuluyor mesela. Korsan oyun ise direkt başkası oyunun DLL dosyasını değiştirerek sana oyunu direkt olarak ücretsiz sunmasını sağlıyor.
Reklam engelleyicilerin coğu "resmi" olarak zaten ücretsiz ve kullanılıyor. Korsan oyun ise hiç resmi değil.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-
-