Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda yapılan önerilerde en hızlı şekilde bu kadar eksiye düşen ilk kişisin hocam tebrikler.

Yapımcı dediklerin beş para etmez servislerine tonlarca reklam koyanlar herhalde. :D

Reklam engelleyici, kullanıcının sitelerde gezinirken karşısına çıkacak sinir bozucu reklamlar engeller, bunun korsanla bir alakası yok.
Bir taraf reklamlardan gelir elde ediyor diğer taraf oyun satarak. Gerçi umurumda değil öylesine açmıştım konuyu.

Yapımcı dediklerin beş para etmez servislerine tonlarca reklam koyanlar herhalde. :D
YouTube'dan bahsediyoruz ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Zarar verdiği için Hindistan'ın adı bile duyulmayan saçma sapan bir köyünden YouTube kanalı için PUBG Mobile oyun kesiti koyanları da mı izleyelim ya? :D Bana mantıklı gelmedi, kıyasın tarafları arasında fark var.

Bazıları öyle reklamlar yapıyor ki o reklam engellense daha az zararı olur.

Reklam engelleyici, kullanıcının sitelerde gezinirken karşısına çıkacak sinir bozucu reklamlar engeller, bunun korsanla bir alakası yok.
Tek geliri reklam olan bir sitenin gelirini kesiyorsun Crack kullanmaktan hiçbir farkı yok. Ben ikisini de kullanıyorum o ayrı mevzu.

Reklam engelleciler uzun süre önce yasaklanıcağına dair haberler vardı madem korsan gibi zararlı bu uygulamalar neden yasaklanmıyor demek ki birilerinin cebini dolduruyor.

Bildiğim kadarıyla belli bir meblanın üstündeki oyunlarda önermek yasak değil.
Korsan oyun önerisi tamamen yasak.

Bir taraf reklamlardan gelir elde ediyor diğer taraf oyun satarak.
Genele bakacak olursak oyunlar ücret karşılığı yayınlanıyor, web siteleri ise içeriği ücretsiz sunuyor karşılığında 3-5 kuruş kâr için reklam koyuyor. Aynı şey mi sizce? Bilmiyorlar mı ücretli abonelik eklemeyi?

Reklam engelleyicilerin kendileri zaten eklenti olarak "Geliştirici" tarafından sunuluyor mesela. Korsan oyun ise direkt başkası oyunun DLL dosyasını değiştirerek sana oyunu direkt olarak ücretsiz sunmasını sağlıyor.

Reklam engelleyicilerin coğu "resmi" olarak zaten ücretsiz ve kullanılıyor. Korsan oyun ise hiç resmi değil.
Hocam YouTube reklam engelleyecileri engelliyor çünkü reklamlardan gelir elde edemiyorlar. Aslında konu çok önemli bir mevzu değil fakat korsan, yapımcıya zarar veriyor öbürü de zarar veriyor. Biri yasaksa diğeri de yasaklansın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.