Korsan oyunlarda AV taramalarında gözükmeyen virüsler var mı?

Ne korsan mış ya verilerimiz uçuyor her yere korsan virüs abartmayın bu kadar virüs istese kendisi girer.

Antivirüsler genellikle imza tabanlı çalıştığı için, yeni geliştirilmiş, özel hazırlanmış veya iyi gizlenmiş virüsleri tespit edemeyebilirler. Ancak hem statik hem de hibrit analiz yöntemleriyle bu tür zararlıları anlayabilirsin; yine de çok gelişmiş gizlenme tekniklerine sahip malware’ler kaçabilir. Ben bir içerik üreticisi olarak yapılan işe saygı duyuyorum; bu yüzden crack kullanmıyorum ve kullanmanızı da tavsiye etmiyorum. Fakat gerçekten maddi durumunuz çok kötü ve acil ihtiyacınız varsa, bu durumda benim gözümde kullanılmasında sakınca yoktur. Ben bu riski göze alabiliyorum çünkü analiz yapabilecek bilgi ve deneyime sahibim. Ancak hiçbir güvenlik bilginiz yoksa crack kullanmaktan uzak durmalısınız.

Senin için yeterli olacaktır için rahat olsun artık. Korsan yazılım veya oyun yükleme virüs bulaşırsa verilerin çalınabilir dikkat et bence.

Oyun İndir VIP nasıl "güvenilir" olur aklım almıyor. Sitenin isminde hayır yok bir kere. Şahsen sadece 1337X ve Qbittorrent ile işlem yapıyorum o da sadece güvenilir yabancı kaynaklar ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…