Detaylar
Kim cevapladı?not_furware_virus.rom
Uzman
Antivirüsler genellikle imza tabanlı çalıştığı için, yeni geliştirilmiş, özel hazırlanmış veya iyi gizlenmiş virüsleri tespit edemeyebilirler. Ancak hem statik hem de hibrit analiz yöntemleriyle bu tür zararlıları anlayabilirsin; yine de çok gelişmiş gizlenme tekniklerine sahip malware’ler kaçabilir. Ben bir içerik üreticisi olarak yapılan işe saygı duyuyorum; bu yüzden crack kullanmıyorum ve kullanmanızı da tavsiye etmiyorum. Fakat gerçekten maddi durumunuz çok kötü ve acil ihtiyacınız varsa, bu durumda benim gözümde kullanılmasında sakınca yoktur. Ben bu riski göze alabiliyorum çünkü analiz yapabilecek bilgi ve deneyime sahibim. Ancak hiçbir güvenlik bilginiz yoksa crack kullanmaktan uzak durmalısınız.
Lisansı bilgisayarı alırken almadık yakınım bu işlerde çalışan bir olduğu için sanırım onda ekstra bir orijinal Windows 10 kutulu keyi vardı. En kötü formatlayınca giderse ona sorarım. Yüksek ihtimal duruyordur.
@stormhawks47 hocam az önce Windows'un kendisindeki bilgisayarı sıfırla yerinden sıfırladım işte bir süre sürdü sıfırlamam yani ekstra yeni USB ile tam format atmadım ama bu da format tarzıdır yüksek ihtimal. Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. Yeterli olacak mıdır? Ekstra: Şimdi Kaspersky'ı da tekrar yüklüyorum.
Senin için yeterli olacaktır için rahat olsun artık. Korsan yazılım veya oyun yükleme virüs bulaşırsa verilerin çalınabilir dikkat et bence.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Oyun İndir VIP nasıl "güvenilir" olur aklım almıyor. Sitenin isminde hayır yok bir kere. Şahsen sadece 1337X ve Qbittorrent ile işlem yapıyorum o da sadece güvenilir yabancı kaynaklar ile.