Çoğunlukla kullanıcının işini de göremiyorlar, sorunlu modlar veya sürümleri eski olabiliyor.

CurseForge ya da Modrinth'te bulamadığım sürümleri bu sitelerde buluyorum. İşimi çözeni kullanırım. CurseForge, reklam gelirlerine çökmek yerine önce bir işini yapsın. ;)

Yapımcıların hakkını fazlasıyla yeseydi yapımcılar paylaşım yapmayı keserlerdi. Hak yiyor olsa bile yapımcılar burada kendi paylaşım yapıyor ve biraz gelirleri var. Bu geliri hiç kazanmamalarını istiyorsanız korsan site kullanabilirsiniz. İyi günler.

Ayrıca benim ilk aklıma gelen CurseForge olduğu için örnek verdim. CurseForge kullanın demedim.

Kestiler zaten. Köklü ATM10 gibi mod paketleri hariç çoğu topluluk ve modçu çekildi CurseForge'den. Saçma sapan politikalar ve reklam gelirlerinin verilmemesi başlıca sebepler.

Yapımcıların hakkını fazlasıyla yeseydi yapımcılar paylaşım yapmayı keserlerdi.
Kestiler zaten, CurseForge üstünde bile Modrinth'e geçtik başlıkları var. :D
Hak yiyor olsa bile yapımcılar burada kendi paylaşım yapıyor ve biraz gelirleri var.
15 yıldır tekel olursan normal hala paylaşım yapılması.
Bu geliri hiç kazanmamalarını istiyorsanız korsan site kullanabilirsiniz. İyi günler.
Benim ağzımdan böyle bir şey çıkmadı, sen korsan siteleri kullanmayın hak yiyorlar derken yine haklarını ödemeyen bir siteyi örnek olarak dahi atman yanlış. Yanlışı fark edip kabul etmek, araştırmakta bir erdem ama sen onun yerine terslemeyi seçtin.

Kestiler zaten bilmediğiniz konular hakkında atıp tutmayın.
Konuyu bilmiyorum zaten, mantık çerçevesinde konuşuyorum. Ben bu konuyu bilinçlendirme amaçlı açtım ve bilinçlendirme amaçlı olarak kalacak. Curseforge hala cüzi bir miktarda ödeme yapıyor ve korsan sitelerden daha iyi ama Modrinth kadar ödeme yapmıyor. Benim aklıma ilk gelen site Curseforge olduğu için orayı örnek verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu bilmiyorum zaten, mantık çerçevesinde konuşuyorum. Ben bu konuyu bilinçlendirme amaçlı açtım ve bilinçlendirme amaçlı olarak kalacak. CurseForge hala cüzi bir miktarda ödeme yapıyor ve korsan sitelerden daha iyi ama modrinth kadar ödeme yapmıyor. Benim aklıma ilk gelen site CurseForge olduğu için orayı örnek verdim.

Emin olun korsan siteler daha fazla kazandırıyor. En azından CurseForge'den daha fazla trafik sağlıyor. Kendi kendine corrupted olan dosyalar mı dersin mod paketleri mi? CurseForge şu an arkasını toplayamıyor. Technic bile daha iyidir CurseForge'den. Ftb zaten daha iyi onu tartışmıyorum bile. ATM serisini sevmesem 1 saniye bile tutmazdım bilgisayarımda.