Detaylar
Kim cevapladı?https://www.iconpackstudio.com/ ile birlikte bütün uygulamalarınız için benzer renk ayarlamaları yapabilirsiniz.
Farklı launcher istedi.https://www.iconpackstudio.com/ ile birlikte bütün uygulamalarınız için benzer renk ayarlamaları yapabilirsiniz.
Lawnicon çok kapsamlı bir ikon paketidir. Play Store'dan indirebilirsin.
Simgeleri elle değiştirebiliyorsanız aslında değiştirme imkanınız bulunuyor diye biliyorum.
Tabii ki çözümü var mı bakayım yukarıda dediğim şey için icon pack olarak kuruluyor olması lazım.
Evet uygulamaya baktığım kadarıyla paketleri dışarıya aktarabiliyorsunuz, elle simge değiştirme imkanınız varsa uğraştırıcı bir süreçtir ama elle tek tek değiştirebilirsiniz.
Ve çoğu indirdiğim icon pack'inde olan bu özellik bu programın dışarıya aktardığı icon packlerde olmuyor...
Son düzenleme:
Elle değiştiremiyorum.Simgeleri elle değiştirebiliyorsanız aslında değiştirme imkanınız bulunuyor diye biliyorum.
Tabii ki çözümü var mı bakayım yukarıda dediğim şey için icon pack olarak kuruluyor olması lazım.
Evet uygulamaya baktığım kadarıyla paketleri dışarıya aktarabiliyorsunuz, elle simge değiştirme imkanınız varsa uğraştırıcı bir süreçtir ama elle tek tek değiştirebilirsiniz.
Ve çoğu indirdiğim icon pack'inde olan bu özellik bu programın dışarıya aktardığı icon packlerde olmuyor...
Ya umutsuzluk aşılamak gibi olmasın da, çoğu denediğim icon pack üçüncü parti launcher istemişti, fakat ben cihazımda simgeleri elle tek tek değiştirebildiğim için, launcher bağımlılığından kurtuldum. Crdroid Rom kullanıyorum.
Lumine
Yetkin
GoodLock üzerinden themepark ile yapmayı denediniz mi? O şekilde olması gerekiyor.
Bende Samsung kullanıyorum.
DenerimGoodLock üzerinden themepark ile yapmayı denediniz mi? O şekilde olması gerekiyor.
Bende Samsung kullanıyorum.Eki Görüntüle 155720